שרשור
חביב

netaK

New member
שרשור ../images/Emo32.gif חביב

מישהו שם לב שאם מסמנים בכחול כזה עם העכבר את הסמיילי הזה--<
הוא פוזל? לא פוזל...אלא כזה משוגע....לא משנה
אזזז...מה נשמע איתכם?
בשביל זה נועד האייקון
בואו נשתמש בו
שמתם לב שבקושי משתמשים פה באייקון
(אם בכלל) וגם ב
ו
למיניהם? טוב אני סתם השתגעתי, can you tell?

g a g a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשכרה פוזל
נטע את גדולה
טוף אז לבקשתך:
נינט מדהימה (מ"לא נפסיק לשיר") וגם בן שרעבי מתוק לאללההההה. הקיצר, הייתי בעד שניהם. מה איתכם אנשים? אתם צופים בכלל בתכנית הזו
כל כך הרבה כישרון באולפן אחד... אני מקווה שכל אחד מהם יצא עם חוזה הקלטות בסוף התכנית. באמת מגיע להם.

mya 6

New member
מה...

רק אני לא צופה בתכונית הזו??? בכול מקרה.... אני חזרתי היום ביומיים של פעילות וכייף בהרצליה מארגון הנוער שאני חברה בו...(נוער לנוער)... היה כ"כ מדהים!!

אני בכלל רציתי לפני כמה תוכניות

שכברה תזכה...
בסוף השני זכה... והוא היה סתם

tulchi

New member
הודעה מתבכיינת

אח שלי החליט בפעם המי יודע כמה לשדרג את המחשב ועכשיו אני צריכה לשמור את ה-כ-ל על דיסקים וכואב לי הלב!!! תמונות, שירים, פרקים, סרטים, קליפים, תוכנות ואלוהים יודע מה עוד... אין לי כוח לזה!!!! אם משהו עובד היטב למה צריך לנסות "לתקן" אותו? זה לא שמישהו פה משתמש במחשב לצרכי פרנסה...הכל שעשוע...אז למה לעזאזל צריך כל הזמן לנסות לשפר?? ומפאת שאני לא סומכת על דיסקטים אני יודעת שמשהו ידפק לי ולא ישמר כמו שצריך...כמה פעמים, לדעתכן, אני צריכה לגבות פרק אחד של הג"ש?? אוף!!!!!

Queen From Mars

New member
יהיה בסדר טלי

בתור אחת שפירמטו לה ת'מחשב פעמיים תוך שבוע אני אומרת שתיקחו את זה למישהו מקצועי,והוא יעשה לך גיבוי על כל התיקיות שאת רוצה לשמור. וגם אבא שלי יש לו שיגעונות והחליט שצריך לנקות את המחשב למרות שהמחשב עבד טוב יחסית

netaK

New member
אני תמיד מסמנת כל דבר בכחול ../images/Emo6.gif

אני רצינית...הודעות באייסקיו...הודעות בפורום...מה לא

netaK

New member
אההההההה../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

למההההההההההההההה למהההההההההההההה
זוכרות שאמרתי שהייתי בבייביסיטר והיו מלא ג'וקים וןהתקשרתי לכל החברים שלי וכולם שמעו אותי בוכה? עכשיו כולם גם ראו אותי בוכה
אהה...היינו בגג של חברה....בא ג'וק ענק....בכיתי צרחתי ומה לא...הרגו אותו (אחרי מאבק ממושך) חזרנו....בא עוד ג'וק אז חזרתי הביתה

g a g a

New member
ספיקינג אוף ג'וקים...

קראתם את הכתבה המזעזעת על האישה שניקתה את ביתה ונכנס לה ג'וק לגרון?
אני פשוט...ללא מילים. היא ניסתה להוציא אותו מהגרון ודחפה לשם מזלג ו...בלעה אותו. לאחר ניתוח של שעה ורבע המזלג יצא אבל עקבות הג'וק נעלמו
תגידי תודה שזה לא קרה לך נטע

netaK

New member
אני שמעתי על אחת....

שג'וק נכנס לה לגרון והיא ריססה לעצמה k300 לפה...

netaK

New member
הבנתי שהיא לא מתה....

היא במצב קשה או משהו ואני הייתי עושה אותו דבר מרוב פאניקה... ד"א היום אמא שלי הכינה משהו בתנור...פתחה ת'תנור ולמטה שכב לו... ג'וק שרוף
מזל שמצאו אותו כשכבר הייתי אצל חברה שלי...

g a g a

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo15.gif../images/Emo5.gif../images/Emo15.gif

חחחחחחח עאלק היית עושה אותו הדבר...
אני מקווה שלא!!! והקיץ הזה הולך להיותעמוס בג'וקים אני רואה
אבל אולי עדיף ג'וק מאשר לסבול מהכשת נחש
תמיד חשבתי שיראל היא מדינה נטולת שרצים מסוכנים וארסיים... עד שפתחתי היום ת'עיתון וקראתי על הזוועות הנ"ל.

netaK

New member
חחח...הייתי הייתי...

אני רק חושבת עוד שנה...בצ"הל....יש ג'וק מסכן אני בוכה משתוללת צורחת ורועדת במשך 10 דקות ישררררררררר הפרופיל יורד ל21 ותראו אותי משוחררת על סעיף נפשי

g a g a

New member
ספיקינג אוף סעיף נפשי...

אני הולכת לראות את הדבר המצחיק ביותר בטלויזיה: משפ' אוזבורן
אוי כמה שהם קורעים.......... לילה טוף ונטול ג'וקים לכולם

למעלה