שרשור |
ו

../images/Emo204.gifלא, את צודקת

לפחות בקטע של השירים - הם ממש לא החזיקו את העלילה כמו שצריך, והתמקדו בהם הרבה פחות ממה שהיו צריכים. אבל בתור סרט קליל להעביר את הזמן הוא היה בסדר. אני מתכוונת, כן, כמויות הדם הענקיות אכן נראו כמו קטשופ וגואש (בחיי. כמה אפשר לבזבז? XD), אבל המשחק שלהם היה בסדר גמור.

dairy milk

New member
../images/Emo45.gif

דרך אגב, הציטוט בחתימה שלך בקשר לפאנפיקשיין היה נכון ומיוחד אז נכנסתי לפרופיל שלך, ומתברר שיש לנו בערך בדיוק את אותם תחומי עניין. הארי פוטר, כתיבה, מד'ב ומקפליי
אדיר

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלדעתי הסרט הזה גאוני../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

הסוף הלא צפוי הזה, שהארי מת. זה כאילו "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האריייייי ;;" *בכיבכיבכי* והם היו שחקנים מעוליייים, יחסית ל-לא שחקנים- XD נראלי הקטע שהכיהכי אהבתי בסרט היה הקטע עם המנקה כשנפלה לה המגבת וטום בא להרים אותה ואז כשהיא הלכה הוא בהה בה כשill be your man ברקע עם חיוך כזה ואז הוא שואל אותו איך הבית וטום כולו -
stunning ואעאע
אנ ישעה עשיתי קיפלייריפלייריפלייריפליי

../images/Emo204.gifטומיייייי ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

כן, הוא באמת היה חמודיז. זה היה כזה מטופש, הבהייה הזאת, אבל רק בגלל זה הוא היה כלכך שובה לב. וזה היה צפוי שהם יהרגו את הארי.
אני חושבת שהחלק הגאוני בסרט היה כשהם שרו את The End Of The World, ועשו גשר של 'מלחמת העולמות', רגע לפני שהם הרגו אותו. זה היה הדבר שהכי אהבתי. על זה עשיתי ריפליי. XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשמעתי את הזה של 'מלחמת העולמות'

זה לא חלק מTHE END OF THE WORLD ? חחח XD טוב לדעת XD

../images/Emo204.gifלול, הם לקחו את זה משם!

כאילו, 'מלחמת העולמות' זה מ-1975 או משהו (שאלתי את אבא
), ובגלל שזה ממש התאים, אז הם לקחו את זה והוסיפו את זה לשיר שלהם. ^^ אני אוהבת שהם עושים רפרנסים לסרטים ושירים מוכרים.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifטוממממי !$!#!@#

אני אוהבת אותו. הוא חתיך בתמונה. D:

dairy milk

New member
Nowhere left to run ../images/Emo58.gif

לא ידעתי אם זה אוף או לא, בכל מקרה נראלי שזה נושא מספיק חשוב בשביל הודעה חדשה
מי ראתה את הסרט? מי ראתה את הסרט וחשבה שהוא סתם תירוץ בשביל מקפליי לעשות פורנו? הוא היה ממש וולגרי לטעמי, והשירים לא קיבלו את המקום המספיק. בקיצור, בזבוז זמן וכסף. ובכלל, כל האפקטים היו ממש גרועים ונראו עשויים בפוטושופ..
למטה, כנ'ל לגבי הדם (כאילו, בחייכם. בסוף? כשהם הורגים את הארי? ושוב, כתבתי ספוילר למטה.. אז סליחה למי שהרסתי לה. בקיצור בסוף כשהם הורגים את הארי, ויש כזה ספלאשים של דם במסך למטה.. אני היחידה שזה נראה לה כמו גואש?..)

dairy milk

New member
יואו רק עכשיו שמתי לב,

שהיו מלא בנות שניצלשו את הביקורת שלהן. אז סליחה.
ואם אפשר לשרשר את ההודעה הזו לאוף אני אשמח! תודה!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתראי,

אני חושבת שהסרט הזה גאוני. אומנם הם לא שחקנים מלידה אבל הם שיחקו ממש טוב. מה שאני כן מסכימה איתך זה שהרבה חלקים מהסרט פשוט רואים שזה צולם על גרין סקרין (כמו למשל הציפורים שעפות...) והקטע עם הדם שכנראה גם זה לא המומחיות שלהם. לדעתי השירים תפסו חלק מכובד, וכן שמעו שירים בכמות די מספקת ואפילו היו 2 או 3 חדשים. אני מ-א-ו-ד אהבתי את הסרט. מאוד! כן, אולי זה לא מקפליי התמימים של פעם, אבל וואלה הם כבר לא ילדים בני 18 וכדי שנתחיל להפנים את זה. הם אומרים שהם עבדו על זה מאוד קשה, וכן, גם רואים את זה. אויל הסרט לא יהיה שובר קופות (נתעלם מהעובדה שהוא בכלל לא מופץ לאקרנים) אבל בשביל מעריצה, לדעתי זה מספק. שוב, אם מישהי לוקחת אישי כאן משהו - אז שפשוט לא.

dairy milk

New member
שטויות ../images/Emo13.gif

(כאילו, שטויות, אני לא לוקחת אישית!) האמת שבזמן שעבר מאז ההלם הראשוני אחרי הסרט די הפנמתי כמה דברים, ביניהם שהרוב היה בצחוק ושסתם לקחתי רציני. אז כן, האפקטים היו דביליים והדם וכו' אבל הם באמת שיחקו סבבה והכל. אני אישית לא חושבת שזה שהם ילדים אומר שהם חייבים להיות בוטים ולעשות פורנו, אבל שוב, דעה אישית שלי. רוצים? שיעשו פורנו
בואי נגיד שעניין הסרט לא הולך לחזור על עצמו בכל מקרה, אז אני אשלים עם זה וזהו. העיקר הוא בכל מקרה המוזיקה וזה שהם כאלה חמודים וכפרות אז זה לא משנה

../images/Emo248.gifביקורת שלי לסרט../images/Emo58.gif

אז ראיתי את הסרט , והאמת ציפיתי להרבה יותר . D: אבל היה סבבה לגמריי לא נגנבתיייייי לא בכיתייייייי אבל האהבה שלי להארי בהחלט גדלה
הארי השחקן הכי טוב מהם. ורות , גמאני אהבתי את החלק שהוא אומר stunning זה היה קטע סקסי יותר D: והקטע של הארי עם המנקה בחדרון ההוא גם היה סקסי ביותר והוא הפגין יכולות בואו נקרא לזה ככה DDDD: ונמנ , בכללי נחמד ביותר , אבל מפה ועד לבכות.די הגזמה נראלי XD דני אהובייייייייייייי ♥ ושתדעו לכם שהם הרבה יותר אוהבים אחד את השני ממה שנראלכם. ועצם העובדה שהם נעצו בהארי גיטרה זה כבר אומר שהם מתים עליו ובמציאות הם בחיים לא היו בוגדים אחד בשניה :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

"עצם העובדה שהם נעצו בהארי גיטרה זה כבר אומר שהם מתים עליו" מה?XD די הקטע עם הstunning כזה רארערעארר *-*

../images/Emo248.gif../images/Emo58.gif

הם מתים אחד על השני סבבה? ובמציאות הם לא עושים להארי דבר כזה נכון? אז עצם העובדה שהם עשו את זה בסרט , עוד יותר מדגיש שבמציאות הם לא היו עושים את זהO: מוזר ולא מובן אני יודעת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאהבתי שכתבת "אחד בשניה"XD

ואיך הקטע עם הגיטרה אומר שהם מתים עליו?!?! XD רעים שכמותם

LioritaGirl

New member
דיייי אני רוצה לראותתתתת !!!!! ;;;;;

אאאאאוווווףףףףףףףף אתן כ"כ עושות לי חשק
אני מתה כבר לראות אתזה !!!! אבל לאאאא, למה שאבאמא ירשמו אותי ויתנו לי להיות מאושרת ?!?!

dairy milk

New member
ראיון קורע עם מקפליי בסלבריטי ג'וס ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

נתקלתי במקרה בראיון פשוט קורע וגם ממש חדש עם מקפליי בסלבריטי ג'וס - סוג של תוכנית אירוח ממש מצחיקה באנגליה.. בקיצור, הוא די ארוך וקצת קשה להבין את המבטא הבריטי/סקוטי/מומצא של המנחה, אבל למי שמצליחה זה ממש שווה את זה: http://www.youtube.com/watch?v=JSyj8OVMOi4&feature=related (זה לינק לחלק הראשון ויש חמישה חלקים. החלק הרביעי הכי מצחיק לדעתי) תהנו!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifנצלש|רק רציתי להגיד ../images/Emo9.gif

כמה שכיף להכנס לפורום
פעם את התכנון השבועי היו עושות אולי 3 בנות, עכשיו המון עושות והרבה מגיבות, וגם המקוויקנד וזה פשוט כיף D:

למעלה