היי אני &
היי אני גל ואתם תראו אותי הרבה פה עכשיו. אני ראיתי את העונה הראשונה של קטנטנות ואז הפסקתי לראות והתחלתי שוב לראות באמצע העונה ה-3 ואז התאהבתי בזה. ששמעתי שתהיה סדרה מורדים עקבתי אחרי זה ויאדה יאדה יאדה. ראיתי כמה פרקים באינטרנט אבל וויתרתי כי אני לא מבין ספרדית וזה היה קטן ולא כיפי. אבל עכשיו שזה בטלויזיה אני לא אפספס אף פרק אחד כי אני משוגע על התוכנית הזאת. הדמות האהובה עלי בינתיים היא מריצה (או מריסה?), ומהבנים אני מעדיף את אמממ אף אחד? בקטנטנות אהבתי את באוטיסטה אבל פה אני כאילו אוהב את הדמות אבל אוהב שהיא סובלת!!! אהבתי שחתכו את פבלו! זה היה כיף! ואני קורא לפבלו פבלה. זה מצחיק שאני אומר את זה. ואני חושב שזהו!!! האי סי קיו שלי זה 102899053 ואני אוהב לדבר עם אנשים (אני אוהב לדבר בכלל, לעצמי, לחתול, לקיר, לצלחת). וגם אני הרבה זמן בפורום מכושפות אבל הם מציקים שמה ואני רוצה לנסות לפרוש מהפורום שם, ועכשיו שמורדים זה בארץ ואני אוכל גם לדבר על זה אני אשמח להיות חלק בפורום הזה! ויש לי שתי שאלות אם אתם רוצים(יכולים?) אפשר לענות לי במסרים: 1. איפה אני יכול להשיג את כל השירים של המורדים? אולי מישהו נחמד ישלח לי? וכמה קליפים כבר יש? ואיפה אני משיג? יש לי רק את סוויט בייבי ושיר הפתיחה. 2. מה כל הקטע שהיה פה עם המנהל רז? כי אני רק עכשיו מצטרף אבל אני קורא פה כבר הרבה זמן וכתבתי איזה פעמיים בעבר. אוקיי זהו! מי שקרה את ההודעה המפחידה והארוכה הזאת כל הכבוד! אוי וסליחה שדחפתי את זה לשרשור אי סי קיו פשוט זה נראה לי הכי מתאים ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה.