בראשון זה 4AB בשני זה היה 4 כי זה יכול להיות שווה/יותר/פחות. תלוי כמה מושכים את הזווית...
R Rinushkaa New member 4/4/04 #106 בראשון זה 4AB בשני זה היה 4 כי זה יכול להיות שווה/יותר/פחות. תלוי כמה מושכים את הזווית...
M MelodicTruth New member 4/4/04 #28 אני לא זוכר שאלה כזאת ../images/Emo4.gif הין שאלות על מרחק בין קרובי משפחה, ובין המצילים...
S Shayks New member 4/4/04 #44 זה היה בפרק הכמותי האחרון, או הלפני אחרון. שאלה אחרת - היה משהו כזה (x-a)^2=(x-b)^2 למה שווה a-b סכום הפרש משהו כזה, אני לא ממש זוכר עשיתי הפרש
זה היה בפרק הכמותי האחרון, או הלפני אחרון. שאלה אחרת - היה משהו כזה (x-a)^2=(x-b)^2 למה שווה a-b סכום הפרש משהו כזה, אני לא ממש זוכר עשיתי הפרש
S spittea New member 4/4/04 #41 אגב שחיינים היה איזה פטל עם שחיינים עם הרגליים משהו מישהו יודע מה זה היה<?
א אליחי New member 5/4/04 #162 כן!!! לשחיינים יש חבורות על הרגליים גיא אייר את החוברת ראש העיר הבטיח שיפתור את בעיות התחבורה
M MelodicTruth New member 4/4/04 #45 השוואות כמותיות היתה שאלה בה התבקשנו להשוות בין זווית a לבין 100 מעלות(עם מעויין או טרפז, לא זוכר). אחת מהזוויות האחרות היתה 70...בכל מקרה, התשובה היא 4, נכון?
השוואות כמותיות היתה שאלה בה התבקשנו להשוות בין זווית a לבין 100 מעלות(עם מעויין או טרפז, לא זוכר). אחת מהזוויות האחרות היתה 70...בכל מקרה, התשובה היא 4, נכון?
W WolfShire New member 4/4/04 #48 אפשר לחשוב שהפרק עם שני קטעי הבנת הנקרא היה הפיילוט , אם כי זה בכלל לא בטוח.. כיוון שלנבחני יום חמישי לא היה פיילוט בכלל במילולי, ובכל אחד מפרקי המילולי שלהם היו שני קטעי הבנת הנקרא...
אפשר לחשוב שהפרק עם שני קטעי הבנת הנקרא היה הפיילוט , אם כי זה בכלל לא בטוח.. כיוון שלנבחני יום חמישי לא היה פיילוט בכלל במילולי, ובכל אחד מפרקי המילולי שלהם היו שני קטעי הבנת הנקרא...
R R a n17 New member 4/4/04 #51 יווו זהו נגמר אנגלית היה רמה של אוגדן אם לא פחות מילולי היה פחות קשה ממה שציפיתי וכמותי, שאמור להיות הכי חזק אצלי, היה הכי קשה בכל מקרה זה פסיכומטרי אחרון שלי לפחות עד אחרי צבא (אם אני אתקבל לעתודה זה מן הסתם אחרון בהחלט) בהצלחה לכולנו
יווו זהו נגמר אנגלית היה רמה של אוגדן אם לא פחות מילולי היה פחות קשה ממה שציפיתי וכמותי, שאמור להיות הכי חזק אצלי, היה הכי קשה בכל מקרה זה פסיכומטרי אחרון שלי לפחות עד אחרי צבא (אם אני אתקבל לעתודה זה מן הסתם אחרון בהחלט) בהצלחה לכולנו