שרשור תעודות ...

אייללוש

New member
אני מחר מקבלת ואני לא הולכת לפתוח א

אותו בחיים שלי אני חושבת

כולם אומרים את זה אבל בסוף הם כזה..

מציצים כאילו הם לא רואים את התעודה ובסוף הם פותחים אותה לגמרי
אני וחברות שלי מתפקעות מזה
רואים את חברה שלי מקבלת מבחן והיא כזה: "אני לא פותחת לראות מה הציון" אחרי שניה היא כזה טיפלה מציצה (כאילו רק קצת קצת כאילו שהיא לא תראה את הציון
) ואז היא פותחת אותו לגמרי כי היא ראתה שיש לה ציון נחמד

הכל סבבה בתעודה

חוץ מה-70 בשלח!המורה סתם נתן לי את הציון הזה בגלל שהוא שונא אותי! מגיע לי לפחות 80!

התעודה שלי..=]

בטוחח תגידו שאני ח-ר-ש-נ-י-ת אבל לא משהוו...=] התעודה: תנ"ך-83 ספרות-95 לשון-90 היסטוריה-87 מתמטיקה-85 מדעים-82 אנגלית-86 ערבית-70 (אני מתקשה קצת) של"ח-90 מיומנויות-85 ספורט-80 ממוצע : 86..=] ביוש..אהבתי ת'תעודה שלי..מרוצה!!

אמא שלי אמרה שהיא תדבר איתו!../images/Emo3.gif

והלוואי שהיא תצעק עליו
(למרות שכמו שאני מכירה אותה היא תדבר אליו יפה כזה)

כנסו כנסו../images/Emo13.gif

קיבלתי במתמטיקה 95
איך אני גאה בעצמי
ויש לי רק שתי מאיות
בתושב"ע ומחשבים
והיה אמור לי להיות לי גם בלשון אבל הוא נתן לי 95ן
(
) וגם בספורט אבל היא נתנה לי 75
(
) וגם בערבית אבל היא נתנה לי 90
(
) אני בחרם על המורות שסתם הורידו לי

אייללוש

New member
הדסססססססססססססססססססססססס../images/Emo46.gif

את רוצה מכות י'גאון
אני לע הלכתי לביצפר היום הלכתי לרופא ואח"כ הסתפרתתי
אבל אני צופה את התעודה ואני בשוקקקקקקקקקקקקקקקק הלוואי עלי 100 בתושבע
זה בחלומות היום והליל שלי
"קיבלתי במתמטיקה 95-אין לי צל כמה אבל אני יכולה 100 איך אני גאה בעצמי ויש לי רק שתי מאיות בתושב"ע ומחשבים-מחשבים-100 תושבע-0 והיה אמור לי להיות לי גם בלשון אבל הוא נתן לי 95-הלוואי עלי 95
גם 0 וגם בספורט אבל היא נתנה לי 75-זה לע אני פה 100 ואם המורה נותנת לי פחות היא תמות....
(מאז שאני זוככרת את עצמי קבלתי בספורט 100
) וגם בערבית אבל היא נתנה לי 90-אנחנו לע לומדות ערבית רק לשון(עברית)ואנגלית
אני בחרם על המורות שסתם הורידו לי"

אייללוש

New member
אבלללל אני צכה לקבל יותר באנגלית כי

המורה הורידה לי המון על ש.ב אבל אני עשיתי והיא הורידה לי על זה והיא כתבה כבר לתעודה אז אני ידבר איתה על זה לא מעניין אותי אני יבקש שתעלה לי אז בתעודה הבאה

גמני אפפם לא קיבלתי פחות מ100 בחנ"ג

(חינוך גופני.. התעמלות נווו) היא ממש ממש ממש הפתיעה אותייי אני בין הכי טובות בספורטטטט בטח היא התבלבלה ביני לבין מי שאחרי ברשימה
הפעם אני לא מוותרת להה.. אני באה אליה יופ שני ואני לא הולכת עד שהיא לא מבירה לי בדיוק על מה היא הורידה לי

אני עדיין בציונים במילים ../images/Emo122.gif

אני ינסה לעשות ממוצע לבד שניה.. ממוצע 97 ?!??!?!?! חח אין מצב . לשון - טוב מאוד ספרות - טוב מאוד חשבון - מצויין תנך - טוב מאוד גיאוגרפיה - מצויין היסטוריה - מצויין מדעים - טוב מאוד . אנגלית - מצויין . אומנות - מצויין . מוזיקה - מצויין ספורט - טוב מאוד [אני בקושי משתתפת בשיעורים חח] בלעע

למעלה