שרשור תעודות!

popit

New member
שרשור תעודות!../images/Emo41.gif

כמה קיבלתם בכל דבר ומה הממוצע הכולל?

AsHtOn GiRl 3

New member
אני מקבלת ב-6 לפברואר../images/Emo7.gif

זה חרא כי זה יום לפני היומולדת של אשטון וןאני יהיה בדיכאון כי כבר יש לי 40 בתעודה בחשבון ומורשת.........

karinkutcher

New member
הממ..

ממוצע- 94.5 לרשום גם את המקצועות והציונים?... איזה מאמי זה-

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יא'חרשנית
חחחח סתם כל הכבוד שלי על הפנים........ ועכשו מרוב שעימום אני ירשום כמה קיבלתי במבחנים בכל מקצוע
חשבון-47, 43, 39 צרפתית- 91,84 ביולוגיה,36,72 אנגלית- 96,89 לשון-95-90 ספרות-79 הבעה-78 הסטוריה-65 מחשבים-61 מורשת-40 זה"ב-80 ספורט בתעודה-95 חחחח מקווה שנהנתם

karinkutcher

New member
חחח

אני לא חרשנית אל תדאגי.. חח.. ציונים מגוונים חח.. באיזה כיתה את? |:)|

karinkutcher

New member
אופס חח..

ניסיתי לעשות סמיילי כי משום מה הסמיילים והסימנים פה לא עבדו לי מקודם..
חח

axnholic

New member
חחח

סליחה הייתה לי ליחה. אנשים, תעודה זה נושא כאוב לחלקנו. כן כן, לא כולם מקבלים מאה במתמטיקה (חשבון?! מה אנחנו כיתה א'?). אז תפסיקו לדבר על זה... סתם סתם, תמיד רציתי לדכא רעיונות של אנשים. התעודה שלי הייתה בסדר. ממוצע כולל 90 (בלי שארית!!!). אני אכתוב (מנסה להגמל מה-י' לקראת הבגרויות) את הציונים החשובים: מתמטיקה 5 יחידות- 95 אנגלית 5 יחידות- 90 (הייתה לי נפילה השנה ואני מאשים את המורה המפגרת שלי בהכל). לשון והבעה- 94 (כן כן, יש ציון כזה) מחשבים- 100 ביולוגיה- 95 ספרות- 80 תנ"ך- 96 (מסתבר שיש גם ציון כזה) טוב, יש גם נמוכים ואותם כמובן לא רשמתי :)

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח אני רושמת חשבון כי זה

נורא מעצבן וארוך לרשום מתמטיקה אז בקיצור אומרים חשבון.....

karinkutcher

New member
אני בכיתה ...

ח'.. נראה לי הכי קטנה פה .. חח
יואו! איזה חמוד הטיפה הזאת והאיש שלג הזה-
!! חח.. ד"א.. אני צריכה לעשות הרצאה באנגלית
ב-15.2 אז אני עושה עם חברה על "שנות ה-70".. אם מישו יודע על אתר עם חומר שטוב להרצאה שיגיד לי בקשה! (חוץ מהאתר הרשמי).. או שאולי לא כדאי לעשות על שנות ה-70 ?..
חח- תעזרו לי
! חח.. סתם!

../images/Emo12.gif האלווווו פורום! חזרתי......

המון זמן לא נכנסתי לפה... מה קורה?? מה חדש?? מצטרפת לשירשור תעודות... אני די מרוצה מהציונים בסך הכל יש לי ממוצע 89 והציונים ככה: ספרות- 87 לשון- 93 היסטוריה- 94 אנגלית 5 יחידות- 85 מתמטיקה 5 יחידות- 75 ביולוגיה- 94 תקשורת עיוני- 80 תקשורת סדנא- 100 של"ח- 100 חנ"ג- 85 וזייהו.. ציונים טובים יחסית לכיתה י' לא?

BiRd Of PrEy

New member
חזרתי אחרי שהמחשב שלי החליט למות

וחזר לחיים אתמול..
ממ.. חח אני תלמידה גרועה.. הממוצע שלי 43.4

popit

New member
../images/Emo41.gifשלי זה...

ממוצע 85.5... אנגלית-הקבצה א'-90 מתמטיקה-הקבצה מואצת(מעל א')-80 של''ח-90 ארץ ישראל-95 מדעים-95 הבעה-80 ספורט-80 תנ''ך-70(מגישה ערעור) תקשורת-85 ערבית-90

למעלה