שאלה לי אליך
התסכול מחברה שאתה אוהב אבל לא מתאימה לך מבחינה מינית הוא גדול ביותר. ברור. וברור גם שאי אפשר להכליל לגמרי את כל הנשים. כמו גם אי אפשר באמת להגיד שזה "לא מקובל" במדינתנו. ראה ערך - כל אתרי ההיכרויות השונים שמכוונים לקהל שמחפש סקס. בין "עדשה" ל"סווינגרס" ועד ל"אטרף דייטינג" עליו השלום. לא רק שזה לא-לא מקובל, זה אפילו מאוד מקובל, הגיוני לחלוטין ובהינתן בגיל ה-20-30 זה אפילו נורמאלי לגמרי שתסתובב ותחפש מאהבת טובה ולאו דווקא קשר.
קח בחשבון שזה יכול להיות הפוך, כן? יכול להיות שתמצא במקרה מישהי עם התאמה מינית נהדרת ביניכם ואז יתפתח קשר מוצלח. או שלא, ותגלה אחרי כמה חודשים שאתם מתאימים רק בסקס אבל לא בשום דבר רלוונטי אחר. ואם הסקס יהיה מדהים אבל כל השאר לא כל-כך, האם תנסה להשקיע בכל השאר? סקס זה רק אספקט אחד של הקשר. "כל השאר" זה הרבה מאוד אספקטים, וכולם דורשים הרבה עבודה.
ומכאן אני מגיע לשאלה העיקרית שלי - אם אתה אוהב אותה כמו שכתבת, למה התגמול שאתה מדבר עליו חייב להיות הסקס? מה עם האהבה עצמה ומה שהיא תורמת לך אישית? הקשר בינכם? אם אתה מרגיש שזה המחסום היחיד (או העיקרי) בינך לבינה, ושכל השאר מצויין ונהדר - אז יש לך אחריות, כחצי שווה בקשר הזה, לנסות ולשבור או לסדוק את המחסום הזה. למה במקום "הלואי שאכיר מישהי אחרת" אתה לא אומר "הלואי שאמצא את הדרך הנכונה להפוך את הסקס שלנו ממשעמם לשווה, ומעניין ומגניב"?