שרשור תסכול

wild orchid

New member
היית כמעט עם כל הנשים במדינה הזו שאתה מסיק שאין כמעט

אף אחת שבאמת אוהבת לעשות סקס ולא מגבילה את עצמה ומעיזה?
ועוד שאלה, במה כבודו מפתיע את החברה שלו?

אה.. עכשיו נזכרתי שאת הניק ניים עם הקשיים בהבנת הנקרא

מצטער שבכלל טרחתי להגיב לך בתגובות האחרות

Surrealistical

New member
כן, לכולם יש קשיים חוץ מאדון מושלם

אתה צריך להצטער שיש לך תפיסת עולם של ילד ולפרסם את ההכללות הטיפשיות שלך בפומבי.
ציון נכשל במודעות עצמית

wild orchid

New member
ההתנהלות שלך פה משקפת את ההתנהלות שלך בחיי המין גם

והרי לא מפתיע שהם משעממים. אין לך שום דבר להציע לאישה חוץ מתסכולים המיניים שלך.

כל הכבוד שנראה לך, אתם כאלה ילדים!

אתם כנראה קיימים פה רק בשביל לשפוט, זו תעודת עניות לפורום הזה, אני מקווה שזה לא גורף לכל הפורומים במדינה הזו למרות שזה מתבקש, הציפיות שלי מאוד נמוכות

אתה צודק

כל הנשים זונות וכל הפורומים ילדותיים ורק אתה גדול מהחיים.
אולי כדאי שתעלה צפיות, גם מעצמך וגם מאחרים?
או שלא, מה כתפת לי תשאר ממורמר ומתסוכל.. כי ככה ככככווווולללללםםםםםם.

The Antiproduct

New member
שאלה לי אליך

התסכול מחברה שאתה אוהב אבל לא מתאימה לך מבחינה מינית הוא גדול ביותר. ברור. וברור גם שאי אפשר להכליל לגמרי את כל הנשים. כמו גם אי אפשר באמת להגיד שזה "לא מקובל" במדינתנו. ראה ערך - כל אתרי ההיכרויות השונים שמכוונים לקהל שמחפש סקס. בין "עדשה" ל"סווינגרס" ועד ל"אטרף דייטינג" עליו השלום. לא רק שזה לא-לא מקובל, זה אפילו מאוד מקובל, הגיוני לחלוטין ובהינתן בגיל ה-20-30 זה אפילו נורמאלי לגמרי שתסתובב ותחפש מאהבת טובה ולאו דווקא קשר.
קח בחשבון שזה יכול להיות הפוך, כן? יכול להיות שתמצא במקרה מישהי עם התאמה מינית נהדרת ביניכם ואז יתפתח קשר מוצלח. או שלא, ותגלה אחרי כמה חודשים שאתם מתאימים רק בסקס אבל לא בשום דבר רלוונטי אחר. ואם הסקס יהיה מדהים אבל כל השאר לא כל-כך, האם תנסה להשקיע בכל השאר? סקס זה רק אספקט אחד של הקשר. "כל השאר" זה הרבה מאוד אספקטים, וכולם דורשים הרבה עבודה.

ומכאן אני מגיע לשאלה העיקרית שלי - אם אתה אוהב אותה כמו שכתבת, למה התגמול שאתה מדבר עליו חייב להיות הסקס? מה עם האהבה עצמה ומה שהיא תורמת לך אישית? הקשר בינכם? אם אתה מרגיש שזה המחסום היחיד (או העיקרי) בינך לבינה, ושכל השאר מצויין ונהדר - אז יש לך אחריות, כחצי שווה בקשר הזה, לנסות ולשבור או לסדוק את המחסום הזה. למה במקום "הלואי שאכיר מישהי אחרת" אתה לא אומר "הלואי שאמצא את הדרך הנכונה להפוך את הסקס שלנו ממשעמם לשווה, ומעניין ומגניב"?

משהו שחושב כמותו, לא יכול להיות זיון טוב

וזיון טוב מוציא את כל החשק מלהזדיין... ברור שהיא לא זורמת איתו. הוא כמו עצם בגרון!

"זיון טוב מוציא את כל החשק מלהזדיין"? אולי מעולם לא היה לך

"ברור שהיא לא זורמת איתו. הוא כמו עצם בגרון"
עלית עלינו! היא שנתיים איתי כי היא אוהבת לסבול.
&nbsp
אני בטוח שבמציאות את פחות טיפשה, זה רק האינטרנט שמאפשר לך לא לקחת אחריות על אף מילה שאת אומרת כי אף אחד לא מכיר אותך פה מהחיים האמיתיים ואין לזה שום השפעה.

Surrealistical

New member
ואו

אתה שנתיים עם הבחורה ומאחל לעצמך למצוא מישהי אחרת? אז אתה לא רק חסר תבונה בעליל, אתה גם חלאה.

למעלה