שרשור תסכול

שרשור תסכול

כל פעם כשאנחנו נפגשים זה מרגיש כמו תסריט ידוע מראש, היא לא מפתיעה בשום דבר חדש, כל פעם אוהבת לעשות את אותו הדבר שוב ושוב, זה כבר לא מרגש אותי (אני איתה כבר יותר משנה) היא כמו קופסא שחורה, אתם מקבלים משהו שלא ניתן לכוון כי היא נרתעת כמעט מכל דבר ולא מתלהבת משום דבר חדש.

אבל בלי שום קשר אני אוהב אותה, אבל זה לא מתגמל כל כך לאהוב אותה וכל האלטרנטיבות האחרות נראות כמו אותו הדבר או פחות טוב מזה ואני גם לא אוהב את כל הבנות הסתומות שעפות על עצמן ויעשו הכל כמעט בשביל שוחד (מתנות, הסעות ברכב, דייטים על חשבוני ועוד). החיים במדינה הזו פשוט מתסכלים. אין כאן כמעט אף אחת שבאמת אוהבת לעשות סקס ולא מגבילה את עצמה ומעיזה.

איך מזה שחברה שלך לא אוהבת סקס, או יותר נכון לא אוהבת מה

שאתה אוהב כנראה, הסקת על כולן?
לגבי האחרות אמרת שהן פשוט נצלניות כנראה אבל שום מילה על הסקס, ובסוף הגעת למסקנה שאין כאן אף אחת שבאמת אוהבת סקס אז בנקודה הזאת אני בהחלט יכול לחלוק עלייך...מניסיון

&nbsp
בהצלחה

לא הבנת, אני אסביר פעם אחת לכולם פה

היא אוהבת סקס אבל כל פעם אותו סקס, אין גיוון.. דרך אגב, אני הבנתי בחיים שמי שבררן מאוד באוכל, סביר להניח שהוא גם לא מגוון בסקס.

הלוואי ואני אכיר פרטנרית עם ראש פתוח שגם לא מחפשת מפרנס פוטנציאלי או בעל, פשוט שאוהבת סקס, מצדי לחודש אבל זו תעודת עניות לחברה הישראלית שקודם כל - זה לא מקובל. דבר שני, כדי למצוא כזו צריך לחפש אצל בחורות "מיסתוריות", כי כל המוחצנות הן פשוט טיפשות. אבל זו עבודה מאוד קשה, למי יש זין לזה? מי שמצליח למצוא מישהי כזו אז הוא מנסה לשמר אותה בתור קבועה

החיים במדינה הזו באמת קשים

כל הבנות שמגוונות בסקס הן סתומות
כל הבנות שלא מגוונות בסקס גם לא מגוונות באוכל
וכל הגברים חושבים שהם המאהבים הכי טובים ורק מקטרים כל היום.
&nbsp
יחי ההכללות!

Surrealistical

New member
נראה לי שהיחיד שעף כאן הוא אתה

עם ההכללות הטיפשיות שלך.
אם הנשים היחידות שפגשת הן או משעממות בסקס או מחפשות ארנק מהלך אז זאת אשמתך ורק אשמתך. זה אומר שזה סוג הנשים היחיד שמושך אותך.

את באמת קראת מה שרשמתי?

היכן את רואה שהכללתי? כבר אמרתי את זה לקיי, רמה של ילדים מה שהולך פה וכל מה שאתם יודעים זה לשפוט. הפורום הכי לא סקסי שיש ומדבר על סקס.

Surrealistical

New member
נכון, כולם טועים ואתה צודק.

לא קשור בכככללל לזה שרמת הילדים היחידה כאן היא שלך.
"וכל האלטרנטיבות האחרות נראות כמו אותו הדבר" - הכללה לכל הנשים.
"אין כאן כמעט אף אחת שבאמת אוהבת לעשות סקס " - עוד הכללה טיפשית על כל אזרחיות המדינה.
"מי שבררן מאוד באוכל, סביר להניח שהוא גם לא מגוון בסקס" - עוד הכללה טיפשית.
השתכנעת שהילד היחיד כאן הוא אתה? או שלהמשיך?

wild orchid

New member
לעומת זאת האלטרנטיבות שיש לנשים סביבו נראות הרבה

יותר טובות ואטרקטיביות ולא סתם הן מעדיפות אותן על פניו.

ולגבייך זה לא נכון?... חחח

אני לא מסודר, אין לי רכב. אבל יש לי כבוד עצמי, תבונה, אני לא אתאבד בשביל מערכת יחסים אינטימית ולא אקבל תנאים מוקדמים. נכון, אני אלטרנטיבה פחות אטרקטיבית לבחורות ממוצעות, אני יודע מה המצב בשוק הבשר הזה.
&nbsp
אני מחפש בחורה יותר מממוצעת עם רמה אישית, צניעות ונכונות לשאת ולתת לא כמוך זה בטוח, מבחינת צניעות לפחות קיבלת ציון נכשל

Surrealistical

New member
תבונה?!

החוסר מודעות עצמית הוא מדהים.
צר לי חביבי אבל בחורה כזאת לא תמצא כי בחורות כאלה לא מסתכלות על גברים כמוך. ולא, אני לא מדברת על האוטו, אלא על הכביכול "תבונה" שלך.

אני לא זילזלתי במישהו מכם ולא באתי לכאן על מנת להתווכח

את חופשיה לחשוב מה שאת רוצה, זה לא מה שיהפוך אותך לצודקת. למעשה, את מעידה רק על עצמך.
&nbsp
לאיזו התייחסות את מצפה ממני? את מעידה עלי על סמך כמה שורות באינטרנט, עדות אופי שלא אומרת דבר על טיבו של הכותב, גם את הגברים שלך את בוחרת ככה? לפי משפטי הפתיחה שלהם או שאולי לפי גודל כף היד?

Surrealistical

New member
בוא נגיד ככה

לוקח לפעמים הרבה זמן עד שרואים עד כמה בן אדם מטומטם. אצלך רואים את הרמה ישר. רמז - זה קשור לכל ההכללות הטפשיות שלך ולזה שאתה בעצמך לא יודע מה אתה רושם.

wild orchid

New member
אוי לא! קיבלתי ציון נכשל, מה אעשה עכשיו, מהההההה?

מותק, מה שקובע בסוף זה מבחן התוצאה. בזמן שישבת לכתוב שרשורי תסכול וניסית להוכיח לכולם שהעולם דפוק ורק אתה בסדר, אני עשיתי סקס מטורף. ומגוון. ובן זוגי זעק את השם שלי לשמיים. אז אתה יודע... תסיק את המסקנות שלך לבד.

אגב, כדאי גם שתבדוק במילונים את פירוש המושג תבונה, כי נראה שאין לך מושג ולו קלוש ביותר מה זה.

זה מעורר רחמים להתנצח ככה באינטרנט

זה לא מעניין אותי החבר שלך, חוץ מזה שמבחינה סטטיסטית ולאור המצב החברתי הכללי זה בכלל לא מחמיא שלקחת מדגם של N=1. כנראה שאת טובה רק למישהו אחד ולכל השאר את לא מתאימה, כל אדם ומה שהוא אוהב ואיך שהוא אוהב, אם לקחת מקרה אחד שהתנסת בו ולפי זה ניבאת איך יהיו לך עם כל השאר. או שאת לא מדברת בכנות או שאת חיה בסרט, אהבה לא מוגבלת לפרטנר אחד, היא למעשה מוגבלת רק לזמן שיש לך להתנסות בה

wild orchid

New member
אח שלו, לך קח קרם ידיים מחברה שלך ותעשה משהו עם הזרע

שמציף לך את המוח, יותר מדי שטויות שנשפכות לך מהמקלדת...

למעלה