שרשור תסכול

היא לא מוכנה לעשות בגלל אי אהבה

תסכים איתי שיש גם את האנוכיות שלה ושזה לא תמיד תלוי באהבה, לדוגמא יש דברים שהיא מפחדת לעשות או שיש לה חרדה או שהיא נבוכה מדברים מסויימים עד עמקי נשמתה או כל תסביך אחר או דעה קדומה שלא עוזבת אותה.
&nbsp
דוגמא כללית, בחורות שניסו אנאלי בהתחלה וכאב להן לא ירצו לעשות זאת שוב לעולם וגם ישתפו את חברות שלהן עם זה לעומת זאת בחורות שניסו מין אנאלי ועשו זאת בצורה נכונה אחרי שבדקו והכינו את עצמם לזה ולא כאב להן אז הייתה להן הזדמנות אמיתית להנות מזה, חלקן נהנו והמליצו וחלקן לא נהנו אבל לא היה להן שום דבר נגד זה. זו דוגמא אחת. יש גם דברים פחות תפעוליים כמו סקס במקומות ציבוריים או לאור יום בטבע תחת כיפת השמיים

deddy78

New member
לא הייתי קורא לזה כך

ולא ממש הבנתי אותך לגבי העניין של האנוכיות שלה. איזו אנוכיות? שהיא רוצה רק מיסיונרית? מה? שלא מתאים לה לקבל בתחת?
כבר אמרתי לך למעלה, שתדבר איתה (אתה פשוט התייחסת רק לקטע של "אם היא אוהבת אותך") ותסביר לה שאתה רוצה לנסות גם דברים אחרים ותשמע מה יש לה לומר.
נראה לי שאתה מנסה לשכנע אותי (ואת עצמך) בכוח.
לגבי עניין הסקס (על כל רבדיו) אני חושב שדיי זה ברור, אתה פשוט לא רוצה להבין את זה, זה הכל.
&nbsp
בכל אופן, במקום להתווכח, קבל את הדעה או לא זה בסדר מבחינתי, ושיהיה בהצלחה איתה.
&nbsp

וואי.....

רוצה לגוון????
&nbsp
אתה ברצפה על 4 עם קולר ורצועה היא מוציאה בולוויפ מצליפה חזק עד שהטוסיק שלך מקבל את הצבע שהיא רוצה, אתה מחדיר את הלשון שלך לישבן הסקסי שלה ובולע גוש צואה עמוק שתרגיש חם בגרון.אח"כ עובר לכוס מלקק את כל הדם של המחזור שלה כמו כלב טוב וממושמע היא גוררת אותך בכוח מהזין הקטן מכניסה אותך לכלוב צר עם חורים וקוראת לעבדים שלה לבעול לך את הפה והרקטום המסריחים שלך אתה יושב מקופל ומעונה בפנים הם משפריצים עליך בוקקה רטוב וסוער שמשאיר לך טעם לעוד. אוחח כלבה זה יהיה לה תענוג לאנוס את האיברים החיידקים שלך

&nbsp
&nbsp

למעלה