שרשור תסכול

אף בן אדם לא היה רוצה להכיר מישהו כמוך שחושב שמי...

שלא טוב לו ורוצה בטובתו הוא בעצם חלאה. את בן אדם עלוב, קנאי ופתאטי באמת שגם אם תהיי הכי יפה בעולם והכי מוכשרת, אם לא תכבדי בחירות שאנשים עושים ואת חירותם, את אולי תכירי איזה לוזר שיסכים להיות עם אדם רקוב כמוך תמורת סקס או צומי אבל את לא תכירי שותף טוב לחיי זוגיות או אפילו רק חבר טוב

Surrealistical

New member
עדיף להיות

הכי מכוערת בעולם וחסרת כל כשרון מלהתקע שנתיים על חלאה כמוך שמעביר את הזמן עם מישהי בזמן שהוא מאחל למישהי אחרת. אני באמת מקווה בשבילך שאתה טרול, כי אם לא אתה יצור תת רמה וחסר כל רגש מוסריות. אז תקבל גם בזה נכשל. ונבואות או פרשנויות של אנשים שנכשלים בכל כך הרבה תחומים הם אף פעם לא נכונות.

sho0kata

New member
נו מה את מתרגשת מהפצוע הזה

על ראש הגנב בוער הכובע סתם שרמיט מסכן מיבב כמו חתול גוסס "את אולי תכירי איזה לוזר שיסכים להיות עם אדם רקוב כמוך תמורת סקס או צומי אבל את לא תכירי שותף טוב לחיי זוגיות או אפילו רק חבר טוב בלה בלה בלה עלק איזה מגיד עתידות כן כן הזיונים שלו על הפנים יש לך הרבה מה לקנא חחחח כמה הפלצות מתחת אחד
&nbsp
&nbsp

עלית עלי!

אני אולי טיפשה ולא לוקחת אחריות.. אבל אתה עדין בן זוג מחרבן וזיון גרוע.
&nbsp
מדהיפ איך כל העולם נגדך ורק אתה צודק.
האמת שברור שאתה טרול, מה אני בכלל טורחת?

&nbsp

העולם לא נגדי, רק בפורום הזה, דווקא הצד הנשי

אני לא מבין את זנ בכלל אני שם לב שאתן כותבות פה בתדירות כאילו זה הבלוג הפרטי שלכן. אין לכן חיים? זה נורא עלוב

כי אנחנו נשים

אנחנו לא אוהבות באמת שמחפיצים נשים.
שמכללים בני אדם.
שפוחים ג'ורה.
ומשהו כזה.. לא יכול להיות זיון טוב. יודע למה?
כי זיון טוב צריך להיות מסוגל להנות מההנאה של הבן זוג שלו ואתה משדר חוסר איכפתיות לה ולרגשות שלה. אפילו מגדיר את הפחדים/בושה/מבוכה שלה כאנוכיות! וואלה! ענק!
&nbsp
כי אתה מבלבל את המוח בין - אהובתי בשנתיים. לנשים רק רוצות שתעשה להם, תקח אותך, תקנה להן..
&nbsp
כי הסגנון שלך כל כך דוחה ואתה עסוק בלהאשים את כל העולם חוץ מלקחת אחיות על עצמך.
כי.. כי אתה מוציא את הרע מאנשים..

את פשוט חסרת חיים ועוסקת בלתת פרשנויות לכל חצי משפט

ורבה עם כל אחד סתם.

פחד, זה לא רגש אנוכי? וואלה... אז מה?.. פחד נגרם כתוצאה מדאגה לזולת? את יותר נעל מנעל, עדיף שתשתקי

ואוו, הכנסת לי! אני נעל

הינה ני שותקת.
לא ישפר את הזיונים שלך.. אבל מה איכפת לי.
כפי שאתה נקרא - גם מה שאתה מקבל יותר מידי

אתרים שמיועדים לקהילה ההומו-לסבית ועוד כמה בני מיעוטים

אני מסתכל על התמונה הכוללת.
&nbsp
לגבי האספקטים, אני מסכים אבל במערכת היחסים הנוכחית זה בערך 50% אבל חוץ מזה היא בן אדם נדיר ביחודו ומפה נובע התסכול.
&nbsp
תגמול לא חייב להיות סקס אבל אני לא מאשים אותה, היא פשוט כזו, היא לא הרפתקנית גדולה - זו המילה. באופן כללי, לא רק מבחינת סקס באופן כללי להתנסות בדברים חדשים

The Antiproduct

New member
קודם כל

האתרים הנ"ל לא מיועדים רק לקהילה ההומו-לסבית ו"מיעוטים". מספר האנשים שמחפשים ריגושים בסגנון הזה הוא עצום, ממש, וכולל לא פחות סטרייטים שמחפשים סטרייטים אחרים מגייז או בי-קיוריוס. אם אתה באמת חושב שזו כזו קהילה מצומצמת אז תן לי לומר לך מניסיוני שלי - זה לא. התפיסה שלך מוטעית.

אבל לא על זה אנחנו מדברים. כתבת כאן שאתם שנתיים יחד. סלח לי שאני "מתנשא" לרגע אבל שנתיים, בשביל קשר שאתה מעוניין שיהיה ארוך טווח ממש, כזה שמוביל לחיים משותפים - זה כלום. והעליות והמורדות של שנתיים הם כאין וכאפס לעומת העליות והמורדות שאתה עשוי להיתקל בהן במהלך, נגיד, עשור. וזה עוד בלי להקים משפחה, כן? חוצמזה ששנתיים בחיי בנאדם הם גם כלום. ולכן אני מציע לך, לנסות לאט ובצעדים קטנים. אם תתמיד, תתאזר בסבלנות ותנסה באמת הרבה הרבה דברים ובשלבים ותהיה קשוב אתה עשוי למצוא את עמק השווה - או שאולי אף יתמזל מזלך ותוך שנה-שנתיים היא תהפוך לחיית מין סוערת.
חוצמזה שאלה נוספת: כשאתה מנסה דברים חדשים איתה (אני מניח שאתה מנסה אם הקשר הזה חשוב לך באמת) - היא משתפת פעולה או נרתעת?

אין כוונה שזה יהיה קשר לחיים משותפים

פשוט היה לנו טוב במשך שנתיים ואז התחיל למצות את עצמו משום שאין כל כך ריגושים וזה מרגיש תקוע והסובלנות פוקעת.
לא כל קשר ארוך חייב להיות לתמיד או למטרות כמו נטיעת שורשים חות מזה אין לאף אחד אמצעים לתחזק בית ומשפחה, אנחנו לא חיים במדינה המתאימה בשביל זה... כמובן שלהשתעבד לבנק זה מה שרוב הישראלים המפגרים עושים, אבל זה יותר משיקול כלכלי, זו חשיבה על עתיד המדינה והחברה הרקובה שלנו. ולכן זו לא אופציה. אנחנו ביחד כי פשוט זו ה"פשרה" הטובה ביותר, אפילו מרחק של כמעט 100 ק"מ הוא לא פרמטר מבחינתנו כי אנחנו ביחד בשביל אהבה בסך הכל והיא מבין המעטות שמבינות את המשמעות.
&nbsp
והסיבה בכלל שציינתי את הזמן שאנחנו ביחד הייתה כדי להמחיש שכנראה שני מכיר אותה טוב יותר והיא מכירה אותי טוב יותר מכל המגיבות חסרות החיים והקנאיות פה.

The Antiproduct

New member
ומה לגבי השאלה השניה?

אז אתם יחד שנתיים ועכשיו אתה מרגיש "תקוע" כשהסיבה העיקרית (או היחידה) היא הסקס שלכם. אני מניח שניסית לעשות משהו כדי לשנות את המצב. ואיך היא הגיבה?
שים לב שאני לא שואל אם היא התחילה ליזום ולשנות דברים בעצמה, אלא בעצם האם היא קיבלה את מה שניסית ושיתפה פעולה, או התנגדה?

ניסיתי

מדבר איתה על זה לפעמים, על הכל אני עושה גם אנלוגיות לדברים אחרים בחיים, נוטה להסכים רק בעיה עם היישום, היא בסך הכל מקבלת ומבינה

The Antiproduct

New member
בעיה עם היישום?

מה זה "בעיה עם היישום"? אתה מציע לה קשירות (נניח) והיא אומרת שאין לה בעיה ואז אתם לא עושים את זה כי היא מפחדת כשאתה מנסה?
או שאתה מציע לה קשירות והיא אומרת שאין לה בעיה ואז אתם לא עושים את זה כי אתה מצפה שהיא תיזום?

בעיה עם היישום - עכשיו הכל ברור!

היא לא חברה שלו - זאת אפליקציה!
מזל. לחשוב שלמישהו כזה יש חברה...

אוקיי, אז הפתרון פשוט - עושים עדכון גרסא, ובטח אז יהיו לאפליקציה עוד כמה תנוחות וגיוונים.

The Antiproduct

New member
אני לא בטוח

אם מה שהוא מתאר אצלה זה לא באג, אלא פיצ'ר.
<סבדיחות מתכנתים גרועות>

deddy78

New member
איך אתה רוצה שיכבדו אותך אם אתה לא מכבד אשראי

וברצינות:
שמע, אני לא מומחה גדול ומדבר בשם עצמי, אני מנסה להבין את ההרגשה שלך אבל לא ברור לי למה אתה מצפה מבת הזוג שלך?
אם מפריע לך שהיא לא נועזת מידי, דבר איתה אולי היא תיהיה מוכנה לנסות בשבילך, אם היא אוהבת אותך.
&nbsp
אם אתה אוהב ומכבד אותה, אני חושב בכל אופן, שדיי הבנת לאן "נכנסת" כשבניתי איתה את הקשר, לא?
יש לך כמובן את האפשרות לחתוך ולסיים את הקשר ולחפש מזלך עם מישהי אחרת. קח בחשבון שזה עלול לעלות לך כסף.....(מאחר ואתה חושש מזה)
או להמשיך לתלונן ולהשאר בפורומים ואולי תמצא את מה שאתה מחפש.
&nbsp
&nbsp
נ.ב.
אם קראת את זה, להבא, כשאתה מגיב לאחרים, תיהיה פחות אגרסיבי/אימפולסיבי, חלקם לפעמים ציניים (כמוני) וחלקם אולי פשוט לא הבינו אותך או אתה אותם (בלשון המעטה).
זה רק טיפ קטן כן אל תתלהם.

למעלה