שרשור תמונות כי בא לי
ש שיק לאב אנהיי New member 14/3/07 #5 אומגהה../images/Emo205.gif היום ירדתי 100 קומות לשם אני חייבת מגילה לברוח חחחחחח (אגב הפעם אני שמה רק תמונות עדכניות )
אומגהה../images/Emo205.gif היום ירדתי 100 קומות לשם אני חייבת מגילה לברוח חחחחחח (אגב הפעם אני שמה רק תמונות עדכניות )
ש שיק לאב אנהיי New member 14/3/07 #6 אזז../images/Emo205.gif 1. זה כאילוו אני במעבדה שחטפו אותי חחחחחח 2. סתם מתלהבת מהאיונט 3. אני נראית כמו ליצן חח
אזז../images/Emo205.gif 1. זה כאילוו אני במעבדה שחטפו אותי חחחחחח 2. סתם מתלהבת מהאיונט 3. אני נראית כמו ליצן חח
ש שיק לאב אנהיי New member 14/3/07 #8 אני בדרך הראשונה לאומגדה../images/Emo205.gif שמתתי כי עצרתי לשניה חח (אני דבוקה למוזיקה של אומגה=[[[ )
אני בדרך הראשונה לאומגדה../images/Emo205.gif שמתתי כי עצרתי לשניה חח (אני דבוקה למוזיקה של אומגה=[[[ )
ש שיק לאב אנהיי New member 14/3/07 #9 אחרון..|כי אין עוד עדכניות../images/Emo205.gif בגלל שזה לא שמר לי את המבחן לקלריק כי אין לי תיקיה משומה (חיפשתי בחיפוש " MapleStoy " יש שם תמונות אבל לא עדכניות אז אח"כ שיצאתי עשיתי heal D=
אחרון..|כי אין עוד עדכניות../images/Emo205.gif בגלל שזה לא שמר לי את המבחן לקלריק כי אין לי תיקיה משומה (חיפשתי בחיפוש " MapleStoy " יש שם תמונות אבל לא עדכניות אז אח"כ שיצאתי עשיתי heal D=
ש שיק לאב אנהיי New member 15/3/07 #14 תגיד יש לי שאלה=P../images/Emo205.gif איך אתה שם תמונה של כל החלון של מייפל? לי זה לא נותן כי הקובץ גדול בגלל זה אני מקטינה
תגיד יש לי שאלה=P../images/Emo205.gif איך אתה שם תמונה של כל החלון של מייפל? לי זה לא נותן כי הקובץ גדול בגלל זה אני מקטינה
S sapir aloud555 New member 15/3/07 #15 פשוט. ../images/Emo121.gif הקבצים שלך הם bmp, של סומבדי jpg. חוץ מזה, כשאת לוחצת Scroll Lock [המקש ליד F12] זה שומר לך את התמונה בתיקייה של מייפל.
פשוט. ../images/Emo121.gif הקבצים שלך הם bmp, של סומבדי jpg. חוץ מזה, כשאת לוחצת Scroll Lock [המקש ליד F12] זה שומר לך את התמונה בתיקייה של מייפל.
S somebodddy New member 15/3/07 #17 ../images/Emo45.gif BMP זה רע. כבר ביקשתי בפורום משוב שלא יאפשרו לשים תמונות BMP, אבל הם לא הסכימו...
../images/Emo45.gif BMP זה רע. כבר ביקשתי בפורום משוב שלא יאפשרו לשים תמונות BMP, אבל הם לא הסכימו...
ש שיק לאב אנהיי New member 16/3/07 #18 אנייודעתאבל../images/Emo205.gif חיפשתי את התיקיה ואני פשוט לא מוצא ת אפילו אח שלי לבל 80.. יש לי מלא אבל לא עדכניות
אנייודעתאבל../images/Emo205.gif חיפשתי את התיקיה ואני פשוט לא מוצא ת אפילו אח שלי לבל 80.. יש לי מלא אבל לא עדכניות
ל לה קרמריה New member 17/3/07 #19 מי הפליץ בFM (כן אני יודעת שזה סקיל של קוסמי אש/רעל - הכותרת בצחוק...)