שרשור תמונות!!!

עוף מפה

New member
כן, זה היה ממש לא נחמד

אני רוקד לי בפאנן עם היבניקיות ממטה יהודה ואז כל יב' מסביבי:S:S:S

לא חומד...

אנחנו רקדנו במעגל ואז אתה נכנסת ורקדת באמצע המעגל בערך...

עוף מפה

New member
תקשיבי,

אני רקדתי עם המטה יהודניקיות והן היו לבד אני לא כזה מטומטם ואז כנראה איכשהו נכנסו לתוך המעגל...

לא ממש... חחח

כל הזמן רקדנו במעגל.. נשבעת לך. פתאום ראיתי שאתה נכנס לאמצע זה היה דיי משעשע למען האמת:)

SHiRA110

New member
סביון|../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifאפילו אני שמתי לב לזה.

תודה שאתה צומי וזייהו P:

foofi

New member
להלהלה אני לא פוטוגנית.../images/Emo3.gif

ממ באמת אבל... בכל מקרה- תמונה עם חולצה כחולה [ממשצי"ם] כדי להיות מקובלת. וזה עם רותם
כשדקלה. [במקום לעזור לנו
] צלמה אותנו. בלעכס. שירותי בנות זה פיכסה.

foofi

New member
להלהלה אני לא פוטוגנית.../images/Emo3.gif

אבל באמת אני לא... בכל מקרה אני אשים תמונה שלי בחולצה כחולה [כדי להרגיש מקובלת גם
] ממשצים. וזה עם רותם!
כשדקלה מצלמת אותנו [במקום לעזור לנו לנקות
] אנחנו מנקים שירותים. בלע. שירותי בנות זה פיכסע.
בנות! למדו! להדביק תחבושות בכל חור זה לא אומנות! וגם למרוח מחזור על הקירות זה לא הכי יפה בעולם! בא לכם לקשט- תקחו דף וטוש ותתלו.

foofi

New member
מחשב דביל!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא אומר שזה לא שולח ובסוף שולח! אני אכה אותו.

biggoron

New member
אני לא זוכר כאלה דברים....

לפחות לא "מחזור מרוח על הקירות" אבל את לא יכולה להגיד שלא נהנת?!? כי כולנו יודעים שזה חלק מהסטיות שלך, לנקות שירותי בנות מזוהמים/ות. אה כן ותודה שחסכת לי מאמץ להעלות תמונה :) יומטוב

spraizler

New member
לא הבנת

כל זה יועד למוסר ההשכל - שרותי בנות זה פיכסה. היא קראה בנימה נרגשת זו, ואפילו אתה לא שמת לב זה נכנס לך לתת ההכרה, לכל הבנות באשר הן - להכנס לשרותי בנים- כי שם יותר נקי ונוח. זהו! נמאסתם! כן אתן! אז מה אם בנים מסיימים מהר ולבנות לוקח שנה? אז מה אם הבנים לא צריכים לשים פדים והם לא מתיזים דם לכל עבר? אז מה אם הבנים עושים חצי מהצרכים שלהם בעמידה וזה לא מלכלך ולא דורש נייר? בטיול הבא- תעמוד משמרת מחאה מול שרותי הבנים שיהפכו לבנות בגללכן ותמחה על המצב. לא נשקוט כאשר אנו יוצאים ברינה וברון לחרבן ופתאום מוצאים דם על האסלה. לא עוד! לפרטים והצטרפות להפגנה אנא פנו אלי: [email protected]

spraizler

New member
יצא לי טוב הא?

אביחי!!!!!!!!!! יש לנו דבר ראשון לפרויקט אלפקה. צור איתי קשר בMSN

למעלה