אם כבר הכל מיוצר בסין חוץ מהערבים
ל להבה נצחית New member 11/10/06 #18 אדוני מה איתך אין תמונה??? [ אל תשאלו אותי מה עם התמונה כי לי אין..]
S spraizler New member 11/10/06 #20 אני יודע איך את נראית כלומר בערך.. עבר הרבה זמן אני אעלה את אחת התמונות שיהיו בגלריות מהטיול יוסי יפה.. קודם שיעלו
אני יודע איך את נראית כלומר בערך.. עבר הרבה זמן אני אעלה את אחת התמונות שיהיו בגלריות מהטיול יוסי יפה.. קודם שיעלו
ל להבה נצחית New member 11/10/06 #25 LOL אני בספק אם מישהו יודע.. LOL אני בספק אם מישהו יודע איך אני ניראת.. ובאמת עבר המון זמן מאז ככה שאני בספק אם אתה באמת זוכר..
LOL אני בספק אם מישהו יודע.. LOL אני בספק אם מישהו יודע איך אני ניראת.. ובאמת עבר המון זמן מאז ככה שאני בספק אם אתה באמת זוכר..
ע עוף מפה New member 11/10/06 #32 אני יודע איך את נראית אבל את נראה לי ממש שונאת אותי. אמרתי לך היי כשהייתי עם דיקלה ואת ממש הזדעזעת
ל להבה נצחית New member 11/10/06 #40 מצטערת אם ככה אתה חושב.. אני הייתי במצב שממש קרוב להתעלפות אז תסלח לי על זה! וד"א שבחיים אבל בחיים לא תעיז להסתפר!!
מצטערת אם ככה אתה חושב.. אני הייתי במצב שממש קרוב להתעלפות אז תסלח לי על זה! וד"א שבחיים אבל בחיים לא תעיז להסתפר!!
S spraizler New member 11/10/06 #34 מה עשיתי? ואלה, אני לא ראיתי אותך הטיול בע. יופי דיקלה. בחנוכה נתראה.
S spraizler New member 11/10/06 #35 איך בדיוק? אם הוא היה יפה הייתי יכול. סתם עופר אתה חתיך, אבל לא כמו גורביץ'