שרשור תמונות

netigrini

New member
שרשור תמונות

כל מי שרוצה לשים או להוסיף תמונה שלו/ה, יכול להוסיף לפה

Punkitty

New member
אני :)

חרא איכות ממצלמת איטרנט. עד שיהיו לי תמונות נורמאליות.. חוצמזה, אני לא כל כך אוהבת את התמונה הזאת :S

אני =]

הנה תמונה שלי אבל זה סתם באיזה מועדון ולא נראיתי משו חח אם מישו רוצה יש קישור לפיק שלי למטה

Just Anastasia

New member
גם אני מצטרפת לשרשור התמונות

במקרה נכנסתי לכאן, ולא יכולתי לפספס את השרשור הזה.. היי לכולם!! ועכשיו לתמונה:

Just Anastasia

New member
שחכתי מקודם

לספר קצת על עצמי: טוב קוראים לי אנסטסיה מהדרום של ארצינו הקטנה אני באה, אילת ה"צנועה" אני בת 17 בעוד 3 וחצי חודשים :) הגיע הזמן. אני כן דוגמנית ב- touch models בת"א בעיקר זהו, זה בערך שתדעו מה מו מי..אם יש שאלות, אני כאן לענות. ואני מקווה שתקבלו אוית בזרועות פתוחים לפורום..סתם צוחקת. המשך יום טוב. אנסטסיה.

ממש יפיפיה:):)../images/Emo24.gif

יש לי שאלה אלייך למרות שזה לא מתאים לשרשור... איך את מסתדרת בקקטע של הנסיעות:):) וווששייי היה פה:):)

Just Anastasia

New member
מסתדרים

לאחי יש בית ברמת גן שהוא לא ממש גר בו, אז הוא הביא לי את המפתחות, וכשאני מגיעה לת"א ולא מספיקה לחזור אחרי הצילומים ישר לאילת אני נשארת ברמת גן. ובעיקרון מסתדרים, כשיש מבחנים ובגרויות נשארים ללמוד ומוותרים על צילומים. יש סדר העדפויות בשבילי..מה יותר חשוב, מה פחות חשוב לי כרגע.. ברור שנגיד בחופשים כגון חופש גדול אני ארצה יותר להשקיע בתחום הדוגמנות. אנסטסיה.

yuli17

New member
תמונה יפהההה..

את ממש לא נראת בת 17 את נראת יותר!

Just Anastasia

New member
תודה ואני יודעת

מה לעשות שאיפור מבגר לפעמים... אני בת 17 ונראת כמו מישהי בת 23, לפעמים זה כיף לפעמים סתם מבאס. אנסטסיה.

למעלה