איזו יפה את!!!
A amitush26 New member 15/10/05 #72 ../images/Emo15.gifליאור!!!../images/Emo2.gif מתי תלמדי? לא---מנשקים---את---מי---שלא---מכירים! רק לי מותר סתם
../images/Emo15.gifליאור!!!../images/Emo2.gif מתי תלמדי? לא---מנשקים---את---מי---שלא---מכירים! רק לי מותר סתם
N norco22 New member 15/10/05 #77 י ר ד נ י. את מלכה. אני בתפוז המון. קראתי מיליוני חתימות. אבל החתימה שלך היא הכי הכי הכי הכי הכי מ ג נ י ב ה שראיתי בתפוז. הרווחת אצלי המווון נקודות. המווון.
י ר ד נ י. את מלכה. אני בתפוז המון. קראתי מיליוני חתימות. אבל החתימה שלך היא הכי הכי הכי הכי הכי מ ג נ י ב ה שראיתי בתפוז. הרווחת אצלי המווון נקודות. המווון.
י י ר ד נ י New member 15/10/05 #79 ../images/Emo9.gif תודה תודה. לא לוקחת קרדיט. האם אתה יודע מאין זה לקוח?
י י ר ד נ י New member 17/10/05 #102 אהבתי את הדרך מחשבה שלך. בכל אופן זה מהשיר של יונתן ואביב גפן "רכבת העמק". ממליצה לך לשמוע את השיר.
A amitush26 New member 15/10/05 #28 ../images/Emo15.gifאני מתערבת שעכשיו כוווווולכם תיכנסו לשוק זוכרים את הפרסומת הזאת (מומלץ לשמור אותה על המחשב ואז להיכנס... כדי לראות בגודל נורמלי ) היא בערך מלפני 11 שנה... ומי זו הדוגמנית הקטנה? הלבן זה מהפלאש כי צילמתי את זה.. זה ממוסגר אצלי בבית כתמונה מוגדלת... יש גם פרוספקט.. אבל הוא גדול מדי ולא עולה לשרת אה אה אה מה אתם אומרים?
../images/Emo15.gifאני מתערבת שעכשיו כוווווולכם תיכנסו לשוק זוכרים את הפרסומת הזאת (מומלץ לשמור אותה על המחשב ואז להיכנס... כדי לראות בגודל נורמלי ) היא בערך מלפני 11 שנה... ומי זו הדוגמנית הקטנה? הלבן זה מהפלאש כי צילמתי את זה.. זה ממוסגר אצלי בבית כתמונה מוגדלת... יש גם פרוספקט.. אבל הוא גדול מדי ולא עולה לשרת אה אה אה מה אתם אומרים?
A amitush26 New member 15/10/05 #37 ../images/Emo15.gifאת מסתמכת על גיל שנתיים כמו כמו כלום טוב, אולי דיברת על התמונה הראשונה:-\P וןהיא בכלל התעוותה בפורום לא נורא... בכולופן, הזויה שכמותי
../images/Emo15.gifאת מסתמכת על גיל שנתיים כמו כמו כלום טוב, אולי דיברת על התמונה הראשונה:-\P וןהיא בכלל התעוותה בפורום לא נורא... בכולופן, הזויה שכמותי
A amitush26 New member 15/10/05 #39 ../images/Emo15.gifתודה לכולם../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif
A amitush26 New member 15/10/05 #63 ../images/Emo15.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
N norco22 New member 16/10/05 #90 איך יזכרו את הפרסומת ? היא מלפני 11 שנה !! את יודעת מה הממוצע גילאים של הפורום הזה ?? תגידי זה רמדיה צימחי??? .... אה לא, זה מטרנה... אני ידעתי שאת """סלבריטי""" לפני כל הפורום !
איך יזכרו את הפרסומת ? היא מלפני 11 שנה !! את יודעת מה הממוצע גילאים של הפורום הזה ?? תגידי זה רמדיה צימחי??? .... אה לא, זה מטרנה... אני ידעתי שאת """סלבריטי""" לפני כל הפורום !