שרשור תמונות

מכחיש אתם שומעים אותי??? מכחיש!!!!!

במקרה אני מוציא את כל הדברים מהקלמר של אליסיה כדי למצוא דבר ספציפי שאני צריך ואז שמתי את כל הדברים שאני לא צריך במקום אחד ואז אייל טען שזו מכונת זמן וברגע שאני נוגע בזה או משהו כזה אז זה מחזיר אותנו כמה זמן הוא אמר? 1mSec בקיצור אל תקשיבו לשום דבר שלו... הוא מנסה להכפיש את שמי לשווא!!! אני לא מנסה להשתלט על העולם ואני לא בונה מכונות זמן!!!

orly red

New member
אגב פגישה..

שמתי לב שהיומן שלי מלא וגדוש, אז אולי נקבע ממש? ביום ב' בצהריים זה אפשרי ואולי גם בערב לפני מסיבת חנוכה של השוחרים. אפשר גם יום ג' ב 16:30 ואפילו יום ד' בשעות הבוקר. אתה מרים את הכפפה, גיל?

אז ככה...

שניה תני לי לבדוק ביומן המלא והגדוש שלי... יום ב' בצהריים? מה זה צהריים בשבילך? בערב לפני מסיבת חנוכה, אם אני לא אבריז (זאת אומרת "אלך על דעת עצמי" כמו שהמדריכים נוהגים לקרוא לזה) אז לפני המסיבת חנוכה זה יכול להיות טוב יום ג' ב-16:30 זה לא ממש טוב כי אני מסיים מוקדם (ב-13:15) אבל אם יענישו אותי וישאירו אותי ביום שלישי בגלל שהברזתי ביום שני אז זה בהחלט יכול להיות אפשרי... בואי נקווה שזה לא יגיע לזה יום ד' בשעות הבוקר, זה טוב! זה רצוי! וזה אפילו מושלם! באיזה שעה את רוצה? ובקשר לכפפה? יש לי אפילו שתיים איזו את רוצה שאני ארים? יש לי אפילו חימומית! את לא יודעת מה זה? אני אראה לך כשאני אהיה אצלך! זה קסם!!!

orly red

New member
נו די עם הציניות..

מחר אכתוב לך לגבי שעות מדויקות ביום ב' או ד'. ומצידי אפשר את שתי הכפפות, העיקר שתגיע..

פעם שלישית שאני מכחיש היום!!!!!!!!!

אין לי שום קשר לשירים במקרה יצא שגם ליוצר הזה קוראים אונס קיפודים במקרה יצא שיש שם שיר שקשור להיותי שוחר במקרה יצא שבאחד השירים מוזכרת הקדשה לאליסיה אני לא מכיר את הבן אדם, אין לי מושג מי הוא... אבל אני בטוח שהוא כוסון!!! גאון!!! ומצליח לעבור את אייל במבחן באשמ"ה!!!!!!!

גיל אתה זונה../images/Emo70.gif

כל החיים אני עוקף אותך במבחנים ואני לא מתגאה בזה, ואתה עוקף אותי במבחן אחד ואתה מייסר אותי
חרא

ברור!!!!!!

איך אתה יכול להתלהב על זה שאתה עוקף טיפש (זה אני) במבחנים? זה בכלל לא נחשב! אבל איך אפשר לא להתגאות על לעבור גאון במבחנים??? לכל אלה שלא יודעים אייל גאון... וחוץ מזה... זה לא אני! זה הגאון הזה... היוצר אונס קיפודים קוראים לו?

גיל../images/Emo70.gif

אני חושב שכל המורים בכיתה י' הבהירו לך בצורה הברורה ביותר, גם גאונים טועים
ואז מה אם היה לי מבחן גרוע באשמ"ה
אתה צואה של בנאדם וחכה חכה

כן אני זוכר...

לא רציתי לציין את זה כי חשבתי שצחקו עליך מספיק אחרי שאמרו לך את זה אבל אני שמח שאמרת את זה ועוד התדגשת את זה! אז אני בכלל מרוצה!!! וזה לא שהיה לך מבחן גרוע באשמ"ה... אתה פשוט טיפש!!! לא סתם אתה חכם... רק קצת פחות... ואני צואה של בן אדם? אוקיי הזכרת לי לרשום דברים עליך שקשורים לצואה כמו באיי סי קיו אתה צואה חילזונית שמשאירה שובל חום מאחוריה!!! ואתה חתיכת צואה שהפרישו על וילון ועכשיו צריך לנקות אותו (את הוילון) זהו! תהיה יותר מקורי!!!

אל תקחי את זה קשה...

וגם הוא אמר לי שהשיחה נכנסת לתיק האישי אז... אני חושש לבוא אליך אבל אני אבוא בכל זאת כי אני לא רוצה שתרשמי בתיק "הוא פרנואיד"

orly red

New member
מה פתאום תיק אישי../images/Emo35.gif

כבר הסברתי לאייל שכל השיחות איתי הן איתי בלבד ואינן נכנסות לתיק אישי. זהו חוק אתיקה שאני מחוייבת לו, אז בלי פרנויה..

עכשיו גם את מכחישה דברים כמוני???

השלב הראשון זה להפסיק את מצב ההכחשה... זה יכול לעזור אם תגידי "קוראים לי אורלי ואני מכניסה את השיחות לתיק האישי" תקשיבי... אני בא בכל מקרה בא, אז את לא צריכה להכחיש, באמת... כאילו אולי את מכחישה בשביל כל שאר השוחרים שרואים את זה אבל... זה פחות עבודה ואם משלמים באופן חודשי ולא לפי שעות או לפי הפציינטים שלך... אז זה לא צריך להדאיג אותך יותר מדי האמת היא שהוא גם לא הראשון שאמר לי את זה, אבל באמת... אין לי מה לדאוג כי במציאות אני ילד "נורמלי"

orly red

New member
באמת בלי הכחשות..

וחבל שהלעיטו אותכם במידע כוזב. אין מצב שתמצא שיחות אישיות שלי עם תלמידים בתיק האישי שלהם. כמובן שאני יכולה להעיד רק על עצמי. אם אייל עדיין לא הבין את זה אז אני תוהה..אבל זה ביני לבינו
. אז לעניינינו.. מה לגבי יום ב' (מחר) לפני המסיבה, 17:00 נגיד? אם תענה לי עד מחר בבוקר, או תתקשר אלי מחר במשך היום, אז אדע לחכות לך ואם לא, נקבע מועד חדש.

את לוקחת את זה קשה מדי

טוב טוב אני "מאמין" לך... אממ... אני בונה על לא להגיע למסיבה ויש לי עוד מבחן שזה כנראה יגרום לזה שאני אסיים אפילו יותר מוקדם אבל מה לגבי יום רביעי בבוקר? לא אמרת שזה פנוי? אם לא אז זה בסדר... אין לי נטייה להתאבדויות אז תמיד אפשר אחרי חנוכה...

orly red

New member
אז נחכה..

יום רביעי אני שוב עסוקה.. אבל כך זה יהיה אם לא נקבע מראש. אולי תגיע אלי במהלך בוקר רביעי או חמישי כדי שנכיר ונקבע בצורה מסודרת, ולא דרך הפורום???

טוב טוב בסדר...

אבל רק שתדעי שבפורום זה יותר מעניין כי... זה גם מעביר לי את השעמום בבית וגם אממ... זהו, אין לי עוד משהו ציני\מתחכם\שנון להגיד אבל עדיין... פורום זה נחמד

למעלה