*בילי2...
B brody armstrong New member 12/9/04 #22 אממ... יש עוד 2 וזה לא מוסיף לי בגלל הסוג שלהם, ואני לא מצליחה לשנות אותו! ואיפה כריס? אין כריססס-נעלם! =((( יום טוב.
אממ... יש עוד 2 וזה לא מוסיף לי בגלל הסוג שלהם, ואני לא מצליחה לשנות אותו! ואיפה כריס? אין כריססס-נעלם! =((( יום טוב.
פ פלאשי בוי New member 12/9/04 #28 ): די כברר גו'אל יא אידיוט מה עוללת לשערך היפה!? טיפש!!!!טיפש!!!טיפש!! יאי מה בנג'י צבע לכחול!?!איזה יופייייייייייי!!!
): די כברר גו'אל יא אידיוט מה עוללת לשערך היפה!? טיפש!!!!טיפש!!!טיפש!! יאי מה בנג'י צבע לכחול!?!איזה יופייייייייייי!!!
פ פלאשי בוי New member 12/9/04 #29 אה אופס כתבתי מהמשתמש של אח שלי חיח זאת שירה(מישמשונית). האו יו דויין??חעח
C Crazy Girl2000 New member 13/9/04 #30 חח . הכחול זה ממזמן . זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא צבע ת'שיער שלו .
E EleVaTioN New member 13/9/04 #31 יו בנג' דומה פה ל..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif לצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב גאד הוא מזה דומה לפרנקלין!!!
יו בנג' דומה פה ל..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif לצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב גאד הוא מזה דומה לפרנקלין!!!
E EleVaTioN New member 13/9/04 #32 ובתמונות של ברודי..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif פול הפחיד אותי עם השיער שלו בילי יפההההההההה וג'ואל גםםםםםםםםםםם ובנג'י גםםםםםםםםםםם אבל מה נסגר עם הטבעת? איפה כריס?
ובתמונות של ברודי..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif פול הפחיד אותי עם השיער שלו בילי יפההההההההה וג'ואל גםםםםםםםםםםם ובנג'י גםםםםםםםםםםם אבל מה נסגר עם הטבעת? איפה כריס?