אני!!!!!!!!!!!
שם: כל שם שתבחרו שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: גיל: בן 2056 מיקום בארץ: צפון הארץ תאריך לידה:4.8.85 גובה:מספיק גבוה

משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): לא בדיוק זוכר צבע שיער:שחור פחם צבע עיניים: חומות צבע אהוב: שחור מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): כל דבר כשר! משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): מנגו אימייל: חה אייסיקיו: חה חה MSN מסנג'ר: אין :/ דפיוצר בבמה (אם יש): אין בלוג (אם יש): יש

מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לפני לא הרבה זמן השתלבתי חרא (אל תעלבו) איך הגעת לפורום: ידידה האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: יהודי שומר מצוות

בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד:הכול האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: הכול... איך הגעת לנושא: סיפור ארוך מידיי האם את/ה לומד/ת מספרים: בעיקר

אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): הרבה.... מה דעתך על התנהלות הפורום: סביר ביותר אווירה מאוד משפחתית וגם קצת משמעת אם כי אין הרבה מידע מה היית משפר בפורום: שם עוד כתבות ומאמרים אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: אין לי מושג.... ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אני סהרורי מואה