שרשור תמונות

Swicca

New member
אממ אני באתי פעם אחת ...

.. לאחד המפגשים .. קטיה הסיעה ... :p ... ואממ זהו .. אני לא יודע .. אולי משם ..

Weirdi

New member
כן,

עשיתי עליך חיפוש קצר ונזכרתי מאיפה אני מכירה אותך. היית בפגאניזם בישראל בימים הטובים עם קטיה, לסטט, תומר ג'סטין וכו... ואם קטיה הסיעה אותך, זה אומר שכמעט בתוח כן נפגשנו, רק שאני לא זוכרת יותר מידי. לא שזה עקרוני:)) וטיפה לסטות מהנושא: המנהל של פגאניזם בישראל כתב מחמאות על הפורום פה... אני מציעה לכולם ללכת לקרוא.

Swicca

New member
כה -_-;

ממש אהבתי את המחמאות ...
... טוב אבל מה לעשות זה באמת לא הפורום הכי מרתק שיש .. אבל זה היה קצת מתחת לחגורה ... >_> ...

BlaT©

New member
הנה אני ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כאן... היא מלפני בערך 3 חודשים, אבל היא הכי חדשה שיש לי...

Esk3ra

New member
אני!!!!!!!!!!!

שם: כל שם שתבחרו שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: גיל: בן 2056 מיקום בארץ: צפון הארץ תאריך לידה:4.8.85 גובה:מספיק גבוה :) משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): לא בדיוק זוכר צבע שיער:שחור פחם צבע עיניים: חומות צבע אהוב: שחור מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): כל דבר כשר! משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): מנגו אימייל: חה אייסיקיו: חה חה MSN מסנג'ר: אין :/ דפיוצר בבמה (אם יש): אין בלוג (אם יש): יש :) מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לפני לא הרבה זמן השתלבתי חרא (אל תעלבו) איך הגעת לפורום: ידידה האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: יהודי שומר מצוות :) בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד:הכול האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: הכול... איך הגעת לנושא: סיפור ארוך מידיי האם את/ה לומד/ת מספרים: בעיקר :) אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): הרבה.... מה דעתך על התנהלות הפורום: סביר ביותר אווירה מאוד משפחתית וגם קצת משמעת אם כי אין הרבה מידע מה היית משפר בפורום: שם עוד כתבות ומאמרים אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: אין לי מושג.... ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אני סהרורי מואה :)

Esk3ra

New member
מגי'ק אולי?

אני? אני מוכר לך ממג'יק ואני לא בחורה

§huki

New member
תמונה שלי

סורי על המראה בתמונה , אחרי שבועיים ללא שינה בגלל מגנים וכו' .. אתם תבינו יום טוב, שוקי mashmash

RainBird

New member
הזדמנות לבטא את הנרקיסיזים שלי שאני אפספס? חס ושלום.

למעלה