איזה יפיםםםם:))
ב באפי המקורית New member 24/2/04 #21 אוקיי../images/Emo7.gif הנה הכלבה שאבדה לי.... פמקין סנופקין פיליפ(כן שלושה שמות מה לעשות שהיא הייתה חמודה...)
אוקיי../images/Emo7.gif הנה הכלבה שאבדה לי.... פמקין סנופקין פיליפ(כן שלושה שמות מה לעשות שהיא הייתה חמודה...)
מ מיקה86 New member 24/2/04 #23 אוי אני ממש מצטערת בשבילך אני מקווה שהיא תחזור. שמתי לב שיש פה כלבה בשם מיקה (וזאת לא אני) בכל מקרה אני אתנחם בעובדה שהיא יפה.
אוי אני ממש מצטערת בשבילך אני מקווה שהיא תחזור. שמתי לב שיש פה כלבה בשם מיקה (וזאת לא אני) בכל מקרה אני אתנחם בעובדה שהיא יפה.
מ מיקה86 New member 24/2/04 #24 אוי אני ממש מצטערת בשבילך אני מקווה שהיא תחזור. שמתי לב שיש פה כלבה בשם מיקה (וזאת לא אני) בכל מקרה אני אתנחם בעובדה שהיא יפה.
אוי אני ממש מצטערת בשבילך אני מקווה שהיא תחזור. שמתי לב שיש פה כלבה בשם מיקה (וזאת לא אני) בכל מקרה אני אתנחם בעובדה שהיא יפה.
O OpticalIllusion New member 25/2/04 #30 מדהימים ../images/Emo70.gif ואני גם בעד לצרף תמונות ילדות .... ... יש לי אחת של עצמי מגיל שנתיים (בשחור לבן ) ... עוד מעט אני אסרוק אותה ...
מדהימים ../images/Emo70.gif ואני גם בעד לצרף תמונות ילדות .... ... יש לי אחת של עצמי מגיל שנתיים (בשחור לבן ) ... עוד מעט אני אסרוק אותה ...
L love d animals New member 24/2/04 #25 הכלבה הכיי חמודה:בובה! טוב.. התמונות שלה נמחקו לי מזמן אבל אני אראה לכם את הסוג.. אבל בובה יותר חמודה וכשהמצלמה שלי תגיע אני אצלם ואראה לכם אה..ובובה רק לבנה..
הכלבה הכיי חמודה:בובה! טוב.. התמונות שלה נמחקו לי מזמן אבל אני אראה לכם את הסוג.. אבל בובה יותר חמודה וכשהמצלמה שלי תגיע אני אצלם ואראה לכם אה..ובובה רק לבנה..
O OpticalIllusion New member 25/2/04 #31 אוקיי הנה מגיעה תמונה שלי ... אני , בן שנתיים בערך (לדברי אמא) ... שחור לבן ...
O OpticalIllusion New member 25/2/04 #32 ויש עוד ! הלהבתם אותי להתחיל לסרוק .... ויש אלבום שלם של תמונות ילדות שלי ... הולך להביא ...