what ever.......
N NarihS New member 6/2/04 #41 מצטערת אני יודעת שזה לא המקום לדסקס על ג'ייסי וכל זה, אבל פשוט יצא, אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא אם פעם אחת יצא לנו לדבר על זה.. מצטערת למי שזה מפריע..
מצטערת אני יודעת שזה לא המקום לדסקס על ג'ייסי וכל זה, אבל פשוט יצא, אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא אם פעם אחת יצא לנו לדבר על זה.. מצטערת למי שזה מפריע..
H hadasrulez New member 7/2/04 #42 אין לך על מה להצטער../images/Emo70.gif לפחות מבחינתי... כאילו אפשר לדבר גם על דברים אחרים לפעמים זה נייחמד
אין לך על מה להצטער../images/Emo70.gif לפחות מבחינתי... כאילו אפשר לדבר גם על דברים אחרים לפעמים זה נייחמד
B backstreet girl New member 7/2/04 #45 הכול מבוקסטרט.... פשוט אנסינק גורמים לי להיות כזאת אדישה......
N N i c k i T New member 7/2/04 #46 זה לא שג'י סי התכוון להוציא את האלבום מתי שג'סטין הוציא הוא התכוון להוציא את האלבום שהאלבום של ג'סטין היה בשיא המכירות אז הם לא רצו שזה יתנגש ורוני גם אני לא ממש אוהבת את אן סינק אבל ג'י סי חמוד ונראה לי שהוא מסתדר עם ניק כי יש להם הרבה תמונות ביחד אז הוא מקובל עליי
זה לא שג'י סי התכוון להוציא את האלבום מתי שג'סטין הוציא הוא התכוון להוציא את האלבום שהאלבום של ג'סטין היה בשיא המכירות אז הם לא רצו שזה יתנגש ורוני גם אני לא ממש אוהבת את אן סינק אבל ג'י סי חמוד ונראה לי שהוא מסתדר עם ניק כי יש להם הרבה תמונות ביחד אז הוא מקובל עליי