A apl New member 9/12/03 #95 גיל זה דבר יחסי ולכן אפשר להגיד שהקשר בין הגיל להתנהגות הוא מקרי בהחלט,ואז במקרה כזה הגיל לא משחק פונקציה,ואז המשוואה היא(ניקח את מיטל ואותך כמשתנים-)שאתה אומנם גדול,אבל זה לא מביא אותך לסטטוס של זקן.... ואם לא הבנתם כלום ממה שכתבתי,עזבו.. בתודה מראש
גיל זה דבר יחסי ולכן אפשר להגיד שהקשר בין הגיל להתנהגות הוא מקרי בהחלט,ואז במקרה כזה הגיל לא משחק פונקציה,ואז המשוואה היא(ניקח את מיטל ואותך כמשתנים-)שאתה אומנם גדול,אבל זה לא מביא אותך לסטטוס של זקן.... ואם לא הבנתם כלום ממה שכתבתי,עזבו.. בתודה מראש
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 9/12/03 #97 הרשי לי להוסיף: בפרבולה בה מציבים את שני המשתנים נוצרת לנו אקסיומה מסובכת ביותר, אי לכך ובהתאם לככה- גיל לא משפיע על כלום אם מישהו לא הבין אותי- זה היה בכוונה
הרשי לי להוסיף: בפרבולה בה מציבים את שני המשתנים נוצרת לנו אקסיומה מסובכת ביותר, אי לכך ובהתאם לככה- גיל לא משפיע על כלום אם מישהו לא הבין אותי- זה היה בכוונה
A apl New member 8/12/03 #66 בשביל לעשות אורגיה לא נראה שאת צריכ צריכה "להשתמש" בבת.. פשוט שלישיה במיטה...הוא הגורו,אתן ה_____(תשלימו מה שמתאים לכן).
בשביל לעשות אורגיה לא נראה שאת צריכ צריכה "להשתמש" בבת.. פשוט שלישיה במיטה...הוא הגורו,אתן ה_____(תשלימו מה שמתאים לכן).
A Anna Karenina New member 8/12/03 #71 וי זמיר. נראה לי שמישהי ראתה יותר מדי סרטים כחולים לאחרונה, אהה.??? פושטקית.
A apl New member 8/12/03 #72 מה פתאום סרטים כחולים! זה הכול מידע כללי .. סתם זו יותר ציניות מאשר ידע כללי... ואיפה היית כששידרו את אסקימו לימון?
מה פתאום סרטים כחולים! זה הכול מידע כללי .. סתם זו יותר ציניות מאשר ידע כללי... ואיפה היית כששידרו את אסקימו לימון?
A Anna Karenina New member 8/12/03 #73 ../images/Emo18.gif כששידרו את "אסקימו לימון"..?? באיזו מהפעמים...? שאלה טובה, סדרת סרטים מעפנה. (למעט כמה משפטים, שנותרו חקוקים בזכרוני, ובזכרון עמישראל כולו)
../images/Emo18.gif כששידרו את "אסקימו לימון"..?? באיזו מהפעמים...? שאלה טובה, סדרת סרטים מעפנה. (למעט כמה משפטים, שנותרו חקוקים בזכרוני, ובזכרון עמישראל כולו)
I ilana4ka New member 8/12/03 #69 חח רגע רגע זו רק אני או ש... יש פה תחרות על זכייה בש ש י ק ש ת המקורי? בננות רק לא לריב
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 8/12/03 #77 איזה פחד ../images/Emo121.gif מריב של נשים, בסוף הגבר יוצא הזבל והנשים חברות לנצח (כמובן שהן גם יוצאות במסע חורמה כנגדו...)
איזה פחד ../images/Emo121.gif מריב של נשים, בסוף הגבר יוצא הזבל והנשים חברות לנצח (כמובן שהן גם יוצאות במסע חורמה כנגדו...)