שרשור תמונות

mgirl

New member
יש תמונה שלו באתר

fame forever... הייתי נותנת כתובת אבל הוא נמחק לי מהמועדפים ואין לי כוח לחפש ביאהו, אבל מי שרוצה יכול. זה אתר ממש טוב, והתמונה שלו נמצאת בחלק של הסדרה (יש גם של הסרט וגם של fame LA)

הייי

אני כותבת פה מדי פעם, לא בטוחה שמישהו זוכר אותי.. בתמונה הזו הוא ממש דומה ללקס לותר מלואיס וקלארק, למי שראה פעם. לא?

~*~gaL

New member
המממ..

רגע... האם זו אותה נטע שאני מכירה מלפני שנתיים בערך?... היית פעם במקרה בפורום של "דיבורים"?
בכל מקרה... כן, קצת דומה. :))

~*~gaL

New member
אה, לא נורא..

ואותך לא ראיתי פה הרבה.. אז... ברוכה הבאה! :)))

~*~gaL

New member
כלום ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת מה הבעיה של תפוז עם ההודעות כאן... חבל :(( אבל אני אוהבבבבבת את התמונות! פול רולז! רומנו רולז! YEAH!

מיכל ק

New member
כמו שאמרתי

אני לא מתייאשת ושמה שוב
אני לא נעדרת ואז מתייאשת אין סיכוי

~*~gaL

New member
ככה צריך ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

אגב, התחלתי לבנות עוד אתר
, אישי.

~*~gaL

New member
אמממ..

על עצמי, אבל הוא ממש קטן.. הוא יכיל קצת דברים עלי, פאנליסטינגס שאני בהן, אולי פאנארטים שלי...

~*~gaL

New member
הוא כבר באוויר, הנה:

http://www.geocities.com/torn_bliss/ אם אתם לא רואים את השם שלכם שם זה בגלל שכתבתי את זה דיי מהר.. אבל אני רוצה להכניס את כל חברי הפרום הקבועים פה לשם. (לא אומרת לכם איפה.. חפשו לבד
) ואין סדר! לא משנה מי ראשון וכו´.

talrv

New member
גם אני שמרתי ../images/Emo13.gif

זאת אומרת, רשמתי על דף, כי אני לא יכולה להפעיל את האינטרנט בחדר שלי, כרגע, אז אני רושמת על דף את האתרים שאני רוצה להוסיף לפייבוריטס כשאני כן אוכל להשתמש במחשב שלי, וכשאני כן אוכל - אני אוסיף את שני האתרים שלך.. ושמתי לב שאני ממש מספרת דברים מעניינים. NOT! one more thing, you´re a SPUFFY??? מי הרשה לך להיות ספאפי??? B/A 4EVER! (לא לקח ל-
כמובן..
) ו.. Nicholas Brendon Rulez!!!

~*~gaL

New member
אוףףף לא נותנים לי לראות באפי..

אניוואי.. ייפ! אני ספאפית! אני לא אוהבת את אנג´ל ובאפי, זה קיטשי מדי... סורי :)) אני צריכה להוסיף גם את זאנדר וקורדי ווילו ואוז... ותאמיני או לא, זה מעניין.
ואני לא מצליחה לעדכן את האתר!!! איזה עצבים..

talrv

New member
מותר לך ../images/Emo13.gif

אבל זה מעניין, את אוהבת את כל הזוגות הישנים - קורדי וזאנדר, ווילו ואוז, ודווקא באפי ואנג´ל לא? אבל חופשי... תאהבי את מי שאת רוצה
אני מרשה לך.. ובהצלחה עם העדכון של האתר

~*~gaL

New member
יכול להיות שזה בגלל -

שקורדי וזאנדר וווילו ואוז הם לא כאלו.. קיטשיים.. כלומר, יש שיגידו שאוז וווילו דווקא כן קיטשיים, אבל הם "קיטשיים" בצורה חמודה.. אצל באפי ואנג´ל זה... מן.. "הו אנג´ל!" "הו באפי!" "אי לאב יו!" וזה קצת נמאס.. אבל גם אני מרשה לך לאהוב את מי שאת רוצה
אה, וכמובן, אני לא כ"כ אוהבת את אנג´ל עצמו, רק את אנג´לוס, אז זה מוסיף.
תודה... זה הצליח בסוף. :))

למעלה