נוח בשבילכם
M mprb New member 7/10/02 #2 את... גורג´ קלוני סתתתתתתתם. מה שבא לך. אני ככככככככככל כככככככככך מששששששששועממת ויש לי שעתיים בעבודה
את... גורג´ קלוני סתתתתתתתם. מה שבא לך. אני ככככככככככל כככככככככך מששששששששועממת ויש לי שעתיים בעבודה
פ פינקילושה New member 7/10/02 #6 אמממממ..... נח ווילי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפילו לי היום בהפסקה ת´מחברת, וזה נפל על סוף המחברת, והיה רשום שם "I Love Noah Wyle!" או מש´ו כזה.. חחחח. חחח (עדי )
אמממממ..... נח ווילי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפילו לי היום בהפסקה ת´מחברת, וזה נפל על סוף המחברת, והיה רשום שם "I Love Noah Wyle!" או מש´ו כזה.. חחחח. חחח (עדי )
M mprb New member 7/10/02 #10 איזה כיף לי. העברת עלי דקה מהנה ביותר אם לא שמת אני מטורפת עליו... איזה כיף... קצת חיוך ביום העבודה המעצבן הזה. מיכל עשית לי ת´יום תודדדדדדדדדה
איזה כיף לי. העברת עלי דקה מהנה ביותר אם לא שמת אני מטורפת עליו... איזה כיף... קצת חיוך ביום העבודה המעצבן הזה. מיכל עשית לי ת´יום תודדדדדדדדדה
מ מיכל ק New member 7/10/02 #11 סבבא יש על מה לשהתגע הוא מאוד יאמיי יש לי עוד קצת זמן לשרשר קצת נוח ויילי שלא יגידו שאני מקפחת