שרשור תמונות.

inbardaf

New member
אופס... מיד אחרי ששלחתי את ההודעה

ראיתי את התמונה שלך למטה - חמוד!

inbardaf

New member
כי יש לי משקפיים../images/Emo22.gif

אני סתם חיה בהכחשה ומסרבת ללכת איתם. הן עושות לי סחרחורת ועברתי כבר כ"כ הרבה אופטימטריסטים - שהתיאשתי. יום אחד כשיהיה לי כסף מיותר, אני אעשה ניתוח לייזר.

queen helen

New member
אל תעשי את הניתוח לעולם!

אני מכירה שניים שכמעט התעוורו בעקבות ניתוח כזה, אחד מהם במשך שנים אח"כ היה נוסע ללונדון לאין ספור ניתוחים. ממש לא שווה את התענוג!

inbardaf

New member
מתי הם עשו את הניתוח?

בשנים האחרונות הוא השתדרג בצורה משמעותית ויש כבר הרבה נסיון בתחום. אני מכירה 4 אנשים שעשו וכולם מרוצים. חלק לפני 9 שנים וחלק ממש לא מזמן.

נטע523

New member
נכון

גם אני מכירה הרבה אנשים שעשו את הניתוח והם מרוצים חבל"ז

queen helen

New member
גם אני מכירה המון אנשים מרוצים

אבל לא הייתי לקוחת את הסיכון שאהיה אחד מהלא מרוצים, כי אחרי הכל מדובר בראייה.

inbardaf

New member
צודקת, אבל עדיין לא ספרת מתי הוא עשה

את הניתוח ואיפה. זה גורם מכריע לשאלת הסיכון. בנוסף, אפילו שאני יודעת שהיום ממש לא מיחסים לזה סיכון, הסיכון תמיד קיים. הוא פשוט כ"כ קטן שכברלא סופרים אותו. במקרה שלי, אני לא הולכת עם המשקפיים. פשוט לא מסוגלת. אז נראה לי שזה שווה את הסיכוי הקטן הזה. ונקווה שכשיגיע הרגע - הוא יעבור בשלום

queen helen

New member
לכי עם עדשות!

זה בכלל לא נורא - מניסיון. הוא עשה את הניתוח ממש מזמן, אני לא יודעת בדיוק מתי. בפעם האחרונה שנפגשנו, הוא עדיין היה על הציר לונדון-ירושלים, בניסיונות להחזיר לעצמו את הראיה בלילה. היא עשתה את הניתוח לא יודעת מתי, ואח"כ אבדה את הראיה לחלוטין למשך חודש.

inbardaf

New member
לא מסוגלת לגעת בעיניים ../images/Emo10.gif

עדשות מחוץ לתחום. העיניים שלי מאוד רגישות ובגלל זה גם דומעות המון. (ואנשים חושבים כל הזמן שאני בוכה..) זה נשמע כמו ספור של מישהוא שעשה ניתוח מזמן. אחרי חודש חזר לה הראיה? לא נעים.. בהתחלה שמעתי על סיפורים כאלה וזה היה באמת מרתיע. עברו מאז לדעתי קרוב ל-10 שנים והתחום ממש התפתח. מכל האנשים שעשו את זה בשנים האחרונות שמעתי רק הצלחות. אז בואי נקווה לטוב. ואני בכל מקרה לא הולכת לעשות את זה בזמן הממש קרוב, אז נקווה שעד אז זה אפילו ישתפר יותר

את דומעת כשאת צוחקת ../images/Emo6.gif

הבעיה שקל מאוד להצחיק אותך, ולכן את בוכה כל הזמן.

inbardaf

New member
אני דומעת במיוחד כשאני צוחקת

אבל לא רק.. יש מלא דברים שגורמים לי לדמוע. גם ריחות, אפילו כאלה שרוב האנשים בכלל לא מרגישים. תכלס', רוב היום יש לי דמעות בעיניים..

כבר לא יודעת מה עדיף

אצלי העיניים התייבשו בשנתיים האחרונות מבגלל הבהייה הממושכת במחשב. עד כדי כך שאני לא רואה טוב, ז"א, העין לא מספיק לחה ואין מספיק דמעות. ואפילו הטיפות לא ממש עזרו לי. וכמובן שעשיתי סתם משקפיים אצל אופטמיטריסט - שגם הוא הודיע לי שאני לא ממש זקוקה להן אלא אם העיניים ממש ממש מתעייפות. אציין שגם כשהעיניים שלי התעייפו המשקפיים לא ממש הקלו עליהם, אלא להיפך. עכשיו הן יושבות בצד וצוברות אבק. אז לפעמים אני בכח צופה בסרט עצוב (אני מה זה רגשנית - בוכה בקלות) ואז, תודה לאל, העיניים דומעות כמו גשם. קצת הקלה... (ואם לא בא לי לבכות מעצב, אז אני הולכת לחתוך בצל. אבל זה לא הכי יעיל, כי זה גם שורף
) נו, אז מה עדיף, עיניים בוכות או ייבשות?

inbardaf

New member
אני מניחה שעיינים דומעות עדיף

חשבתי כך תמיד וזה לא ממש מפריע לי. זה פשוט לא נעים בחברה.. אנשים שמכירים אותי כבר לא מתיחסים.

למעלה