ה' ירחם, אני אישה נשואה.
T talytal New member 19/9/07 #29 אשכרה כואב תסבירו לי איך זה שיש כל כך הרבה תמונות מדהימות מהופעה קצרצרה אחת? כל תמונה משם הורסת את הבריאות...
אשכרה כואב תסבירו לי איך זה שיש כל כך הרבה תמונות מדהימות מהופעה קצרצרה אחת? כל תמונה משם הורסת את הבריאות...
D dor and more New member 19/9/07 #30 כי פשוט זאת הייתה הופעה כל כך מדהימה, והתחברנו אליו כל כך, שכל תמונה מקושרת לנו לרגע חזק בהופעה, וגם- היינו קרובות... חחחח
כי פשוט זאת הייתה הופעה כל כך מדהימה, והתחברנו אליו כל כך, שכל תמונה מקושרת לנו לרגע חזק בהופעה, וגם- היינו קרובות... חחחח
ב בת 1986 New member 19/9/07 #37 תודה מותק ../images/Emo9.gif לא מתביישת אבל.. את יודעת... חשיפה יתרה...
T talytal New member 19/9/07 #40 מבינה אותך לגמרי אני אפילו תמונות מצונזרות שלי איתו לא מעלה... אבל באמת פשוט תמונה מקסימה. ועוד עם הגופייה... אני עדיין שואלת למה הוא לא הופיע גם בגמר עם הגופייה הזו.
מבינה אותך לגמרי אני אפילו תמונות מצונזרות שלי איתו לא מעלה... אבל באמת פשוט תמונה מקסימה. ועוד עם הגופייה... אני עדיין שואלת למה הוא לא הופיע גם בגמר עם הגופייה הזו.