זה היה בצחוק בדיחה פנימית ביני לבין פרדי
L liat tal New member 19/8/05 #37 ../images/Emo45.gif איזה מדהימה היא פה! בהחלט אחת התמונות הכי מוצלחות שלה!!
T Tinty New member 20/8/05 #63 אחרי הטיול של ג'יילב לאירופה באמצע העונה הראשונה, ג'ולי חזרה עם תספורת חדשה.
B BacKarin Street Girl New member 19/8/05 #27 הם פשוט מושלמים../images/Emo99.gif התמונות ממד יפות תודה!
S shawn 1 New member 19/8/05 #39 שימו עוד תמונות,זה הרי שרשור תמונות הנה תמונה שלי מישה , תמונת מיליון דולר!!
S shawn 1 New member 19/8/05 #43 והנה תמונה של אחת הבחורות הכי יפות בניופורט ביץ', לשעבר! אנה סטרן!! איזה יפה היא, איך שבכיתי שהיא עזבה!!!
והנה תמונה של אחת הבחורות הכי יפות בניופורט ביץ', לשעבר! אנה סטרן!! איזה יפה היא, איך שבכיתי שהיא עזבה!!!
S shawn 1 New member 19/8/05 #46 מה?<???? היא משחקת שם?? אני מ-ת עליה!! תודו שהיא פשוט משגעת!! אהבתי תקטע שלה עם סאמר בשירותי בי"ס כשהיא התשמשה בחוט דנטלי!! איזה מאמי של בחורה! אני בטח הייתי מזה מתאים לה.....
מה?<???? היא משחקת שם?? אני מ-ת עליה!! תודו שהיא פשוט משגעת!! אהבתי תקטע שלה עם סאמר בשירותי בי"ס כשהיא התשמשה בחוט דנטלי!! איזה מאמי של בחורה! אני בטח הייתי מזה מתאים לה.....
J JoHnYmYsTeR New member 19/8/05 #47 היא גם מופיע בקליפ של דניאל פאווטר ככה אני חושב שקוראים לו.. bad day