S Snow fairy New member 30/10/06 #119 ../images/Emo99.gif את יפה בטירוף. [אבל איפה החצי השני של הפנים? ]
A assafein New member 30/10/06 #108 ....... זאת דיי התמונה היחידה שיש לי שהיא לא מפחידה.... זה מכיתה ח' בספר מחזור(למדתי ביסודי שהוא עד כתה ח), ומאז גדלתי קצת לרוחב
....... זאת דיי התמונה היחידה שיש לי שהיא לא מפחידה.... זה מכיתה ח' בספר מחזור(למדתי ביסודי שהוא עד כתה ח), ומאז גדלתי קצת לרוחב
A assafein New member 30/10/06 #110 תודה../images/Emo9.gif אההה.. וכן.. גם השמנתי טיפה אבל לא יכלתי למנוע את זה ... עכשיו כשאני מסתכל על זה פעם הייתי שחיף...
תודה../images/Emo9.gif אההה.. וכן.. גם השמנתי טיפה אבל לא יכלתי למנוע את זה ... עכשיו כשאני מסתכל על זה פעם הייתי שחיף...
Y yaelhr New member 30/10/06 #114 ../images/Emo210.gifטובנו../images/Emo122.gif ואני לא תמיד ורודה כזו. ;[ רק בטיולים שנתיים לאילת תחת שמש קופחת. D:
../images/Emo210.gifטובנו../images/Emo122.gif ואני לא תמיד ורודה כזו. ;[ רק בטיולים שנתיים לאילת תחת שמש קופחת. D:
צ צב אתלטי New member 30/10/06 #116 המ.../images/Emo54.gif היה לי משעמם, נו, ואם כולם כבר שמו תמונות נרקיסיזם... תמונת אימו..אגב אין לי פוני ויש לי משקפיים.
המ.../images/Emo54.gif היה לי משעמם, נו, ואם כולם כבר שמו תמונות נרקיסיזם... תמונת אימו..אגב אין לי פוני ויש לי משקפיים.
F FartherAway New member 31/10/06 #124 אנוכי ../images/Emo12.gif אחת התמונות היחידות שיש לי על המחשב, אז אני מעדיף את זו שרואים כמה שפחות מהפרצוף תסלחו על ההבעה המוזרה
אנוכי ../images/Emo12.gif אחת התמונות היחידות שיש לי על המחשב, אז אני מעדיף את זו שרואים כמה שפחות מהפרצוף תסלחו על ההבעה המוזרה