שרשור תמונות

adii1201

New member
שרשור תמונות ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני חושבת שהחצאית הזו מכוערת ברמות על ושהיא נראית כמו תרנגולת מתה!!!!!

החצאית הזאת באמת נראת מזוויע

ואם אין הפרדה כזאת ובד אחר מבפנים אלא נוצות...אני לא יודעת מה קורה לה, היא רוצה להזיע כמו בהמה על הבמה?או מה?וקייץ... אגב מאיפה התמונות?ממתי זה?

adii1201

New member
מאיזושהי הופעה....

זה ממש ישן.... הייתה לי את ההופעה אבל עכשיו אין לי...

רובע

New member
זה יותר נראה כמו משו שהיא לבשה לפני

שנים...כשהיא הייתה יותר פרועה [ולא תמיד שפויה] בסגנון הלבוש שלה...עכשיו היא הרבה יותר...אמממ...לא יודעת איך אפשר לתאר את זה בדיוק
היא כמו סבתא כזאתי עם חליפות המשבצות שלה והחצאיות הארוכות...:$ רק בהופעות אפשר לראות אותה לובשת משו יותר משוחרר וזה נראה טוב...אבל בראיונות וכאלה...איכ:$

לא תמיד...

בכל ההופעות כמעט בכולן היא לבשה את החולצות בטן עם השרוול האלה... שאת זה אפשר להגדיר משוחרר אבל לא בהכרח... ניקח לדוגמא את ההופעה האחרונה שלה...ברוק אין ריו ששם זה בלי ספק הטעם שלה, כי זה מהתקופה האחרונה וזאת האופנה שלה כנראה... זה לא משהו לפני כמה שנים שכשאנחנו רואים היו זה נראה שונה ומוזר. בהופעה ההיא היא הייתה פשוט מזעזעת. שער פזור (חםםםם),מעיל עור (חם),מכנסיים לבנים שנראים עבים למדי(חםםם),ונעליים סגורות.
וגם את המטפחת הזאת שלא הבנתי מה הקטע איתה... היא פשוט נראתה לא יפה מבחינת הלבוש
אני מעדיפה את החצאיות הארוכות והמשובצות כמו באחת ההופעות שלה עם ארוס שזה לא מדהים אבל זה לפחות לא מזעזע... זה בסדר.

רובע

New member
מה זה משנה אם היה חם?

היא לא שולטת במזג אוויר:$ אני אישית חשבתי שהיה ממש יפה הלבוש שלה והשיער במיחד...אני לא אוהתב כשהיא עושה תסרוקות שנראות כאילו יש לה כרבולת לגובה 3 מטר....הבגדים היו פשוטים וזה מה שעשה אותם יפים... והמטפחת? אולי היא חשבר שלמיקרופון יהיה קר..האמת זה היה באמת מכוער..:$

adii1201

New member
היא הייתה לבושה ממש יפה

ברוק אין ריו... אהבתי את המעיל עור הוא היה מדליק והגופייה שלה הייתה ממש יפה, גם המכנסיים היו עליה ממש יפים! דווקא מה שהיא לבשה לא נראה מזעזע בכלל! תראי חם בטוח היה לה אבל היא הייתה ממש שווה שם! היא הייתה לבושה יפה! אני שונאת שהיא לובשת את הבגדים המחוייטים האלה היא נראית כמו סבתא והיא לא! אני לא רוצה שתלך לי עם חצי ומכנסונים פיציים כאלה ותראה כמו שרמוטה (או לצורך העניין בריטני ספירס) אבל היא בכל זאת צעירה ולא בת איזה 60 אז היא כן יכולה להתלבש כמו צעירה והיא הייתה לבושה ממש יפה!

Me N U

New member
../images/Emo207.gif עדי>

יש מצב שאת נכנסת עכשיו למסן ונדבר?

adii1201

New member
הולכת לישון....

כשאני נכנסת לפורום בשעות כאלה זה רק בשביל התעדכנויות לפני השינה...

למעלה