עידוווו רציתי לשים תמונה.... אבל הקובץ גדול מידיי...../:
° ° w a v e ° New member 5/6/05 #44 דניאלע! בשבילך ../images/Emo23.gif...../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif מי זה מי זה? יש לו גם ניטים ;[
דניאלע! בשבילך ../images/Emo23.gif...../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif מי זה מי זה? יש לו גם ניטים ;[
° ° w a v e ° New member 7/6/05 #79 זונות אתם. באמאשלי. עומדת [מוצגת נו ] מולכם היד הששששקסית שלי, ואתם לא מגיבים?! ועוד עם ניטים!! והיא גם עושה שבי!! סופד יד!! [ ] היא נעלבה.
זונות אתם. באמאשלי. עומדת [מוצגת נו ] מולכם היד הששששקסית שלי, ואתם לא מגיבים?! ועוד עם ניטים!! והיא גם עושה שבי!! סופד יד!! [ ] היא נעלבה.
ש שניצל סאחי שרוט New member 6/6/05 #50 תמונה צ'לי ../images/Emo3.gif ד"א הפרח הירוק הוא לא שלי הוא של ידידה שלי
ש שניצל סאחי שרוט New member 6/6/05 #52 תודה ../images/Emo9.gif ד"א אני יודע שאני לא דומה לקאשי, אבל מה?! היום עוד מישהי באה לי ביציאה של וואלה אתה דומה לקאשי
תודה ../images/Emo9.gif ד"א אני יודע שאני לא דומה לקאשי, אבל מה?! היום עוד מישהי באה לי ביציאה של וואלה אתה דומה לקאשי
ש שניצל סאחי שרוט New member 6/6/05 #59 וכשאני חושב על זה... אם את יודע איך אני נראה למה אפ פעם לא אמרתי שלום הא? בואי תגידי שלום בשבועות!