אויש.... בטח שמותר!!!!!!
ק קייט1 New member 12/8/07 #91 כנראה שאתה לא יודע! אני אומרת לה פגי היא תחפור 100 עמודים של הורדות בחינם, בזמן שהשיער הוא בתשלום בכלל?!?!?! המון אמרו את זה!!! ועוד איך מותר!!!
כנראה שאתה לא יודע! אני אומרת לה פגי היא תחפור 100 עמודים של הורדות בחינם, בזמן שהשיער הוא בתשלום בכלל?!?!?! המון אמרו את זה!!! ועוד איך מותר!!!
B b l a b l a b l New member 13/8/07 #92 וואלה? ../images/Emo2.gif אני בן? לא ידעתי. אז תגידי לה פגי בתשלום. אל תגידי לה "פגי בתשלום. תורידי מאימיול" אויש נו עזבי.
וואלה? ../images/Emo2.gif אני בן? לא ידעתי. אז תגידי לה פגי בתשלום. אל תגידי לה "פגי בתשלום. תורידי מאימיול" אויש נו עזבי.
H hili האחת New member 11/8/07 #58 שלי...../images/Emo79.gif זאת ברוק דייויס. היא גרה בבית עם רייצ'ל גאטינה ועם פייטון סויר ויש לה חבר שקוראים לו צ'ייס (מגרש ביתי:]).
שלי...../images/Emo79.gif זאת ברוק דייויס. היא גרה בבית עם רייצ'ל גאטינה ועם פייטון סויר ויש לה חבר שקוראים לו צ'ייס (מגרש ביתי:]).
M Manga136 New member 11/8/07 #61 הכנתי תמונה חדשה. ../images/Emo142.gif זו דוגמא למשימת רבע הגמר בתחרות שלי.
M Manga136 New member 11/8/07 #62 אה, והיא לא קרחת. ../images/Emo142.gif זה פשוט שהשיער שלה משוך אחורה נורא חזק... (זאת שאנון, אגב)
M Manga136 New member 11/8/07 #64 (זו התמונה המלאה) ../images/Emo142.gif ותתעלמו מהתאורה האיומה של הראש... זה מה שקורה כשלוקחים את הראש מהמקום הלא נכון במשחק. -.-
(זו התמונה המלאה) ../images/Emo142.gif ותתעלמו מהתאורה האיומה של הראש... זה מה שקורה כשלוקחים את הראש מהמקום הלא נכון במשחק. -.-