שרשור תמונות

clyps

New member
אה כן... ועכשיו אני בסאות'פארק...

"הקול יוצא חלש כזה.." "אני לא אראה לכם מה שאני כתבתי! אני לא אראה לכם מה שאני רואה! כי מה שאני רואה זה הדבר האישי שלי הפרטי הבילעדי! טומי מחכה טומי מחכה טומי מחכה טומי מחכה טומי מחכה .... אעעעע אבל זה אולפן! זזההה אולפן! אני חושב 140 150 לירות לשעה! זה מה שמקבל כל פועל קטן..."
.

clyps

New member
אני יודעת../images/Emo6.gif

וכן! שמוחצל... איזה עוד שם היית נותנת לו? הא? חכמה בלילה.. (מדוייק להפליא..) וחוצמיזה, אז מה אם כל החתימה ענבל? המשפט העיקרי מבחינתי הוא של קורין... את יודעת את זה
.

sweettomato

New member
יודעת יודעת

פשוט שיעשע אותי העניין עם 'לא עכשיו', שכל 5 דקות את שואלת מה המילים

ולדמן

New member
יואו!

יש לך קרחת ואת מזילה ריר! איזו שקסית את
(גם אני רוצה
)

clyps

New member
איי איי איי....../images/Emo68.gif

אתם חייבים להפסיק לנפח לי את האגו בכזו תדירות.. אתם לא רוצים שאני אצא כמו נינט נכון?

ולדמן

New member
נינע נינע-

שפחת המין הטלוויזיוני,מרוויחה כ"כ הרבה כסף כדי לעשות דברים עם השדיים... את צריכה להיות מוחמאת!

sweettomato

New member
המפ, גם אני

התמונה הזאת מפחידה o_O מהיום הראשון הם הראסטות... (
, שיר! החתימה של מלאה ענבל! ומה קרה שזכרת סופסוף את 'לא עכשיו'?
)

clyps

New member
וואו.. התמונה הזאת..

היא מלפני חצי שנה בערך לא? מהזמן שהדיון "אין ראסטות מספיק ארוכות" היה חלק מרכזי בשיחות שסבבו את התכנה החביבה.... והכובע סנטה.. תמיד נידחף

sweettomato

New member
כן...

כי ניסינו לעשות גם את אלונה
אע! הכובע סנטה! הוא לא עולה לי על הראש עכשיו! חחח (נדב כבר הציע שהוא ייאמץ אותו...)

clyps

New member
את יודעת מה הייתי אומרת לנדב

לאחר בקשה שכזו.. את יודעת, ירון ואני קרענו לך בטעות את הכובע בפורים (אני יודעת שאת יודעת) ותפרנו לך אותו במשך שלוש שעות.. ואחר כך, היינו בערך שבוע עם פלסטרים על האצבעות..

clyps

New member
../images/Emo12.gif!!!

זונה... ירון יעיד על כך.. ויישבע בלמורנטיס! מנייאקית

למעלה