בואנה איזה תמונות יפות פה של כולם !
מ מתה על בן ודורין New member 23/1/05 #140 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שיראלושששששששששששששששששששששששששששש זוכרת אותי מהמפגש מה קורה בובה
מ מתה על בן ודורין New member 25/1/05 #178 אאאאאאאא שיראלוש שימי תמונה שלךךך אאאאא מושלמת שלי שימי אני זוכרת אותך מהמפגש כמה שאת מושלמתתת אין לך תירוץ לא לשים יאללה שימייי
אאאאאאאא שיראלוש שימי תמונה שלךךך אאאאא מושלמת שלי שימי אני זוכרת אותך מהמפגש כמה שאת מושלמתתת אין לך תירוץ לא לשים יאללה שימייי
מ מתה על בן ודורין New member 23/1/05 #143 בתאלושששששששש יפה שלייי../images/Emo99.gif כפרעליך מהממת אאאאאאאאאא התגעגעתי אליך לא היית שישבת לאב יו נשמה
בתאלושששששששש יפה שלייי../images/Emo99.gif כפרעליך מהממת אאאאאאאאאא התגעגעתי אליך לא היית שישבת לאב יו נשמה
י יעלוש חרמניתוש New member 23/1/05 #151 אני............./images/Emo9.gif וואי הרבה זמן לא הייתי פה... המחשב שלי היה בתיקוןןן!! אז לא יכלתי להיכנססס!!! קיצר התגעגעתי אבל העיקר שאני עכשיו פה... הנה אני----------->
אני............./images/Emo9.gif וואי הרבה זמן לא הייתי פה... המחשב שלי היה בתיקוןןן!! אז לא יכלתי להיכנססס!!! קיצר התגעגעתי אבל העיקר שאני עכשיו פה... הנה אני----------->
מ מתה על בן ודורין New member 23/1/05 #155 אאאאאאאאאאאאאאאאאאא מהממת../images/Emo99.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יפיופההההההההההה
מ מתה על בן ודורין New member 24/1/05 #170 מאוד מכוערת משו...מה אני יגיד... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
T TetiBETTY New member 24/1/05 #166 ../images/Emo104.gifתראי.. ככה בסוף ההודעה שאת כותבת יש את זה.. תבחרי את הקובץ שלא יהיה מעל 250 kb כמובן ותעלי אותו. זהו
../images/Emo104.gifתראי.. ככה בסוף ההודעה שאת כותבת יש את זה.. תבחרי את הקובץ שלא יהיה מעל 250 kb כמובן ותעלי אותו. זהו
ש שכטרונית קטנה New member 26/1/05 #180 תמונה שלי.... אממ זאת תמונה שלי ושל חברה שלי.... אני זאת עם החולצה פסים ירוק לבן..חח ו...קוראים לי צליל...למי שעדיין לא מכיר =)
תמונה שלי.... אממ זאת תמונה שלי ושל חברה שלי.... אני זאת עם החולצה פסים ירוק לבן..חח ו...קוראים לי צליל...למי שעדיין לא מכיר =)