אפשר לשתות גם ככה....
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #22 ../images/Emo110.gif אפשר גם בלי מקלחת...אנח יכול לנקות ת'צמי ככה...
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #25 ../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif הכדור דור דור...
S Sweet Fantasy New member 17/10/05 #24 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif הכלובים נורא קטנים :\ הוא הוא נמצא שאת בביצפר? בכלוב או בחוץ? זה נורא נורא קטן אפילו רק לשינה (הכלוב "קיץ") זה כלוב של תוכים לא?
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif הכלובים נורא קטנים :\ הוא הוא נמצא שאת בביצפר? בכלוב או בחוץ? זה נורא נורא קטן אפילו רק לשינה (הכלוב "קיץ") זה כלוב של תוכים לא?
W WTR New member 17/10/05 #27 גם הכלוב חורף קטן זה כולה כלוב נשיאה.. אגב, אם זה משנה לך מבחינה מוסרית, העכבר הזה עשוי מפרווה אמיתית.
גם הכלוב חורף קטן זה כולה כלוב נשיאה.. אגב, אם זה משנה לך מבחינה מוסרית, העכבר הזה עשוי מפרווה אמיתית.
L Lovable Stray New member 17/10/05 #31 את בטוחה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לי הזולים האלה הרגישו כמו פרווה מזוייפת דווקא המחזיקי מפתחות שהיו אופנתיים פעם בצורת זנבות ניראו מאוד כמו פרווה אמיתית... אההההה מקווה שלא, קניתי בזמנו דיי הרבה עכברים כאלה O.O
את בטוחה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לי הזולים האלה הרגישו כמו פרווה מזוייפת דווקא המחזיקי מפתחות שהיו אופנתיים פעם בצורת זנבות ניראו מאוד כמו פרווה אמיתית... אההההה מקווה שלא, קניתי בזמנו דיי הרבה עכברים כאלה O.O
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #34 לא... זה העכברים הזולים האלאה שקונים בחנות חיות לחתולים...שעולים שני שקלים...
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #40 בטוחה? מאה אחוז?...אז למה הם עולים כל כך זול?...שני שקלים? לפרווה אמיתי?
W WTR New member 17/10/05 #44 עניתי - זה שאריות. אבל עדיין הרוצחים האלו מרוויחים כסף מהשאריות האלו, לכן כדאי להחרים את המוצרים האלו.
עניתי - זה שאריות. אבל עדיין הרוצחים האלו מרוויחים כסף מהשאריות האלו, לכן כדאי להחרים את המוצרים האלו.
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #28 לא... הכלוב דיי גדול והוא לא ישן בו ....הוא ישן בו בקיץ..וכשיש שם ערסל...עכשיו הוא ישן בכלוב החורף וב"ספה"...
לא... הכלוב דיי גדול והוא לא ישן בו ....הוא ישן בו בקיץ..וכשיש שם ערסל...עכשיו הוא ישן בכלוב החורף וב"ספה"...
W WTR New member 17/10/05 #45 כשאת אומרת שהוא ישן בכלוב (קיץ או חורף, לא משנה) את מתכוונת שאת סוגרת אותו שם או שהוא נכנס לבד לישון, ויוצא מתי שבא לו?
כשאת אומרת שהוא ישן בכלוב (קיץ או חורף, לא משנה) את מתכוונת שאת סוגרת אותו שם או שהוא נכנס לבד לישון, ויוצא מתי שבא לו?
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #47 נכנס לבד.. המרפסת לרשותו...המרפסת זה כמו כלוב אחד גדול..אני אף פעם לא סוגרת ת'כלוב..רק שאת הדלת של המרפסת אנחנו חוסמים בקרטון גדול כדי שבאמצע הלילה לא יעיר אותנו...הוא מטייל במרפסת בלילה או כשאנחנו לא בבית...
נכנס לבד.. המרפסת לרשותו...המרפסת זה כמו כלוב אחד גדול..אני אף פעם לא סוגרת ת'כלוב..רק שאת הדלת של המרפסת אנחנו חוסמים בקרטון גדול כדי שבאמצע הלילה לא יעיר אותנו...הוא מטייל במרפסת בלילה או כשאנחנו לא בבית...
W WTR New member 17/10/05 #49 אפשר לראות את התמונה של המרפסת? מעניין אותי איך היא ממוגנת.. מאחר ויש לי מרפסת פתוחה לרווחה
ו ולרי היחידה New member 17/10/05 #57 אוקיי הבטחתי וקיימתי... רק שעכשיו אנחנו אוטמים את זה לקראת החורף אז מוציאים משם לאט לאט ת'דברים...אז עכשיו היא לא ממש מוגנת אז הנה מה שיכולתי להביא...
אוקיי הבטחתי וקיימתי... רק שעכשיו אנחנו אוטמים את זה לקראת החורף אז מוציאים משם לאט לאט ת'דברים...אז עכשיו היא לא ממש מוגנת אז הנה מה שיכולתי להביא...