שרשור תמונות של ישה....

נכון ורבע..

אבל הוא כל הזמן מתלכלך...או שהוא נכנס לאשפה..או שהכלב מלקק אותו...או שהוא נשכב על החול...אז במקרים כאלה אנחנו שוטפים אותו רק עם מיים..(הוא עבריין קטן)....רוב הזמן מקלחים אותו עם מיים...(כמו שבטבע)...עם שמו זה מינימום כל שלוש שבועות..

Sweet Fantasy

New member
אוקיי, הרגעת

אותי, עם מים זה בסדר :) בקשר לטבע חמוסים לא חיים בטבע אבל בהחלט אפשר לשטוף עם מים

כשנסענו לקנדה לטייל...

אז היינו שם ביער אחד והיו שם מלא חמוסים...ובכלל יש שם מלא חיות ממשפחת הסמוריים...

Sweet Fantasy

New member
אולי זה שמורה או משהו

ומשגיחים עליהם כי אין מצב שאלה חמוסים שהגיעו לשם לבד מעניין..

שמפו חתולים..אני יכולה להביא גם

תWם..." FLEAMAT"נגד פרעושים וקקרציות.....אבל בגלל זה שיש לנו כלב אז לו בדיקה כל שבוע...

zulli

New member
קודם כל...

הוא מתוק לאללה! הכלובים שלך מיועדים לשינה ונשיאה בלבד אני מקווה... "כלוב חורף" הוא כלוב נשיאה ומיועד להעברת בע"ח ושהייתם בו בזמן נסיעות ועבודה (לבע"ח עובדים). העכבר הוא מפרווה סינטתית - בדקתי את זה עם החנות חיות שבדקה את זה עם היצרן שלה... גם אצלנו יש כל מני כאלה פרוותיים קטנים מסתובבים אבל הם חלא להיט היסטרי כמו למשל החיות הקטנות של האמבטיה (דגים, ברווזים, צבים לילדים לאמבטיה). בקיצור... מתוקון אמיתי !

WTR

New member
שמעתי ממישהי שגזרה את כל הפרווה

והסתכלה על הבפנוכו וראתה שזה אמיתי... המוכר בדק את זה לידך? אולי יש לך את מס' היצרן? ואולי יש כמה יצרנים, ככה שחלק מפרווה וחלק לא(?)

Lovable Stray

New member
אם זה רק מישהי שגזרה

אז לא אומר שזה 100% נכון. פרווה סינטטית ופרווה אמיתית מאוד מאוד דומה, השיערות לא תלויות באוויר לכן גם בסינטטית הן דבוקות לבד/עור בגלל זה יכול להיות בלבל... צריך לבדוק עם החברה שמייצרת אותם.

למעלה