חן יא מדהימה:] זה לרודיק'? בכל מקרה,בהצלחה:]
ש שוקו המדליקה New member 7/5/06 #117 ואייי כולכםםם מהממים../images/Emo99.gif בלי יוצא דופן אחד אחד מהממם פה!! אנשים כאלו יפים לא רואים כל יום! והנה אני--->
ואייי כולכםםם מהממים../images/Emo99.gif בלי יוצא דופן אחד אחד מהממם פה!! אנשים כאלו יפים לא רואים כל יום! והנה אני--->
L LoveGirl14 New member 7/5/06 #130 אומייגאדד חחןן!!!!!!!!1אחדשתיים תעשי לי שלגיות!!!!! [לא יודעת מאיפה הבאתי את זה עכשיו..] לפחות את הגמדים שלה..!! מזה, בכל תמונה את נראית יותר ויותר גדולה
אומייגאדד חחןן!!!!!!!!1אחדשתיים תעשי לי שלגיות!!!!! [לא יודעת מאיפה הבאתי את זה עכשיו..] לפחות את הגמדים שלה..!! מזה, בכל תמונה את נראית יותר ויותר גדולה
L L0VE T0M New member 7/5/06 #142 אין לך תמונה שלי לבד... מה את חשה???חחחח חוצמזה אני מחכה שאני את וןלינוי נצטלם שלושתינו ואזס אני אעלה.. כשאני אפתח או כשידידיה ישלח לנו את מה שהוא צילם..חחח
אין לך תמונה שלי לבד... מה את חשה???חחחח חוצמזה אני מחכה שאני את וןלינוי נצטלם שלושתינו ואזס אני אעלה.. כשאני אפתח או כשידידיה ישלח לנו את מה שהוא צילם..חחח
L L0VE T0M New member 7/5/06 #145 לא.. רק אל תשימי את זאת שלי עם ידידיה מערוץ הילדים.. יצאתי זוועה.. צריך לשפצר אותה מלא... ידידיה יצא שם באמת מדהים.. חוצמזה שהוא היה עם כל האיפור והבגדים של הקליפ...
לא.. רק אל תשימי את זאת שלי עם ידידיה מערוץ הילדים.. יצאתי זוועה.. צריך לשפצר אותה מלא... ידידיה יצא שם באמת מדהים.. חוצמזה שהוא היה עם כל האיפור והבגדים של הקליפ...