~ שרשור תמונות שלכם ~

LoveGirl14

New member
איזה כוסיייתתתתתת

חח איזה מהממתת!! וסתם שאלה שאני והלן מתעניינות:p- מה אומר זה שהכינוי שלך ושל חן אדום?

KiShKooSh

New member
שמכל הדיבורים על אילת...

בסוף הייתי יותר מידי זמן שם ונשרפתי
? חחח אנחנו נחשבות "מומחות" בפורום גם ליהי הייתה אדומה לפני שהיא הייתה מנהלת

KiShKooSh

New member
אמ...

אני זכיתי בצחרות תסריטים שכזאת שכתבתי המשך לפרק 60 נראה לי
וזכיתי בהאדמה של חודש וחצי, והשאירו אותי כי "הייתי פעילה ותרמתי רבות לפורום" (נשמע כמו הערכה של מורה פלצנית במיוחד
)

רק הלן

New member
אומייגאד!! ../images/Emo2.gif איזה מהממת!!!

פשוט מדהימה!!
ביקי אני מעריצה אותך

chen010189

New member
ועכשיו אחת פשוטה ונורמלית.

אני ודשה מהכיתה שלי. שאני חורשת איתה על המכון כושר... אני השמאלית עם החולצה הסגולה. בכל מקרה, הגבות שלי לא נראות כיום כמו גבות של שטן למדתי קצת את נפלאות הפינצטה... אז נא לא להתייחס לגדוד שיש לי מעל העיניים בתמונה

LoveGirl14

New member
דשה מדהימה ואת לא פחות.

העיניים והשיער שלה מדהימים. אבל התמונה שיש לך במסן פשוט מהממת

Rioter

New member
תמונה מיום העצמאות

(חה! בואו נתערב שנעם נכנסה בבהלה, לוודא שלא שמתי תמונה שלה!) אז.. כן. יש לי שתיים. אחת עם אלביס
בסינמה סיטי, ועוד אחת שעדי (נדמה לי) צילמה אותי כשהיינו אצל נעם. אז.. הנה התמונה שלי עם אלביייסססס המלך.
[כן, אני יודעת שנקרעתי מצחוק ><] נ.ב חזרתי עכשיו מסמינר מדריכים, והיה הכי שווה בעולם!

chen010189

New member
אומייגאד איזה כוסית נעם!1../images/Emo99.gif

(כדי לעזור לך לגרום לה התקף.) שיר, המבט המאיים הזה. רררר... איפה החיוך הביישני! אלוהים אדירים את כוסית! ויש לך פנים כאלו ש... ש... רררר.... שבא לאכול
*נזכרת בקולך הקטן*

Rioter

New member
נכון שנעם מהממת? ../images/Emo2.gif היא סתם טיפשה.

(כדי להמשיך לגרום לה להתקף לב..) זה לא מבט מאיים! זה.. זה.. נקרעתי מצחוק
כי אחי שאל למה אני מחבקת בובה. אז נקרעתי! זה רק נראה מאיים כי עשיתי גבות!$@!1 ו.. תודה. XD (למרות שאני לא אוהבת את איך שאני נראית) והוא לא כזה באמת!@%#1 תשאלי את נעם! ואופיר! ותום! ועינבל! ועדי! יש לי קול של ערסית! מה שאת שמעת, זה את ההקלטה מסוף כיתה ו', שהקלטתי את התא הקולי לפלאפון
..

Rioter

New member
הא, והתמונה השנייה. (נעם יצאה יפה)

סתם.
*מקווה לגרום לה להלם* הממ.. כאן עדי ביקשה ממני לעשות פוזה קשוחה.. אז עשיתי. יצאתי כמו הארנבים של נעם. בערך. והתמונה הייתה חשוכה, אז ניסיתי להבהיר אותה. אין לי (הרבה) פצעים על האף!

למעלה