שרשור תמונות קטן...

adii1201

New member
אנסטסיה וווין נתקפו רעב

והחליטו ללכת לקנות גלידה. ווין מפגין פה פרצוף דיי מכוער למצלמה, כנראה שהוא לא רגיל שמישו רוצה לצלם אותו

adii1201

New member
אח"כ החליטה גם אנסטסיה להצטרף אליו

והם מפגינים זוגיות מופלאה למצלמות... (W.T.F?!?! עזבו, השפעה יתרה של ראש1 ומעריב לנוער...)

adii1201

New member
פה הם מתייעצים לגבי משהו

חשוב מאוד!!!! חכו לתמונה הבאה ותבינו מה... אגב, שימו לב שבתמונה הקודמת, אנסטסיה עם טבעת על היד וווין לא... העניין הוא שאני לא ממש זוכרת איך זה עובד עם טבעות אירוסין

adii1201

New member
כמה דקות מאוחר יותר אנסטסיה נצפתה

הולכת ברחוב עם ארנק ביד, ואני חייבת לציין שהוא גם דיי מכוער...

adii1201

New member
וואי תראו!

לאנסטסיה נגמר הכסף בארנק?! הלכה לה הגברת להוציא כמה מאות או אלפים מחשבון המיליונים שלה בשביל לשלם על עצמה ונראה לי שגם על ווין...

adii1201

New member
ובסוף אחרי התעמקות

רצינית מאוד בטעמים של הגלידה אנסטסיה נצפתה יוצאת מהחנות עם זה
ואני חייבת לציין שזו תמונה גרועה והיא נראית כאן כמו חרא!!!!! נגמר

רובע

New member
למה?! זה ארנק ממש ממש חמוד!!!

אני לאהוב
[ולי מזה קשה למצוא ארנק שאני אוהבת:$]

adii1201

New member
אה ושימו../images/Emo23.gif

הוא וגע לה ברגל זה נראה כאילו הם רוצים להתנשק אבל יש מצלמות

רובע

New member
דבר ראשון איפה בדיוק הוא נוגע

לה ברגל? זה רק נראה ככה בגלל הזווית של הצילום..דבר שני הם לא נראים כאילו הם עומדים להתנשק$: אם הם עוד לא החליטו לצאת על המערכת יחסים שלהם לציבור הם לא יתנשקו בחוץ גם אם הם לא שמים לב למצלמות...

adii1201

New member
אולי...

ואולי לא... אחרי הכל הטעם שלה לא משו
רק פטריס היה כוסון מבין כל החברים הדוחים שלה... אבל דאמט זה ממש מכוער! הוא גם כולו גדול והיא כולה קטנה וקומפקטית...

רובע

New member
נראה לי שיש לו גוף טוב...

למרות שלא רואים כלכך עם הבגדים...אבל דבר אחד אני לא מבינה איך היא יכולה...האף שלו!! איך אפשר להתנשק עם אף כזה?!?!? חוצמזה שהוא נראה כמו בבון מגודל אבל לא משנה...

adii1201

New member
גם אם יש לו גוף טוב

הוא גדול עליה מדיי
חוצמזה שלא רק האף העיניים שלו תקועות עמוק בפנים ולויודעת הוא כולו מכוער! היא יכלה להשיג כ"כ הרבה יותר טוב הוא ממש קוף! כאילו איכס! הוא ממש מוטציה כזו

רובע

New member
תשמעי לנו הבחורות הקטנות יש בעיה!!

כולם גדולים עלינו!:$[אני באותו גובה כמוה]..וזה לא כזה נורא האמת אם היא על עקבים אין שום בעיה...גם אם היא בלי עקבים אין ממש בעיה זה לא כאילו הוא 2 מטר...

למעלה