אוי וויט´ דה פודלס אולרדי!
B beauty of the fire New member 30/11/02 #88 שרשור תמונות חדש!!! דיי... נו זה כבד מידי על המחשב שלי ככה לפתוח את כל השמונים ומשהו...
ל לאנה New member 30/11/02 #93 קיי... במקרה נתקלתי בכל מיני תמונות שלה, ואני חושבת שאתם לא מכירים אותם, כי כתוב שהם צולמו במיוחד למגזין..., בלה.
קיי... במקרה נתקלתי בכל מיני תמונות שלה, ואני חושבת שאתם לא מכירים אותם, כי כתוב שהם צולמו במיוחד למגזין..., בלה.
ל לאנה New member 30/11/02 #96 ועכשיו... אני ישים עוד כל מיני תמונות, אבל קודם כל, תסתכלו על התמונה הזו. עכשיו, שימו לב למקום שסימנתי, ותלחצו על הקישור, כי אפשר לראות את התמונות האלה מתחלפות בצורה מגניבה כזו..., אבל אני ישים אותם גם פה, למי שאין כוח להתעסק בשטויות שלי.
ועכשיו... אני ישים עוד כל מיני תמונות, אבל קודם כל, תסתכלו על התמונה הזו. עכשיו, שימו לב למקום שסימנתי, ותלחצו על הקישור, כי אפשר לראות את התמונות האלה מתחלפות בצורה מגניבה כזו..., אבל אני ישים אותם גם פה, למי שאין כוח להתעסק בשטויות שלי.
S Smallville Freak New member 30/11/02 #109 חדשות: האוסף של התמונות של אבריל במחשב שלי כולל 367 תמנות ברגע זה (לא כולל וולפייפרים)