שרשור תמונות חדש

Cole cohen

New member
טוב נו ... אני אגלה אחרת זה יהיה רע

זאת אביבה מהפרק ה7 בעונה ה1... אחרי כמה עשרות שינוים קוסמטיים של עיוות.

PopPy

New member
נו באמת! זה קל מדי…../images/Emo85.gif

הנה תמונה ברמה!

PopPy

New member
*פיהוק*../images/Emo85.gif

שמישו ישים תמונה במקום החסר קליטה הזה...

Phoebe again

New member
ידעתי שמשהו מוכר לי בפרצוף הזה...

וכשהזכרת את האף חשבתי על זה, אבל לא חשבתי שתעשי כזה "שיפוץ" לקול...

Phoebe again

New member
../images/Emo46.gif קול נראה טוב, לא הרבה הכחישו

את זה, כולל מישהי מסוימת...

Phoebe again

New member
מה שהתכוונתי להגיד זה שמישהי

מסוימת לא הכחישה את העובדה שקול נראה טוב...

Ophel McNeil

New member
האני, אני אחזור על עצמי -

קול נראה טוב (חוץ מהאף), ולא סתם טוב - אלא טוב בצורה חתיכית (חוץ מהעובדה שהוא נראה בן ארבעים). רק מה, הטיפוס החתיך לא עושה לי כלום, לא מזיז לי (אלא אם כן הוא בראד פיט), תמיד יש את כל הבנים שהבנות נמסות מהם - לי הם לא גורמים כלום, נאדה. לכן, בתמונה, לדעתי, קול פשוט נראה יותר טוב. חוץ מזה, קול מזכיר לי את אבא שלי...
אימא´לה.

PopPy

New member
הוא *לא* נראה בן 40!!!../images/Emo85.gif

ו*אף אחד* לא יכול להדיות דומה לקול... ו... נראה טוב בצורה חתיכית ומזכיר לך את אבא שלך? קינקי.... לין בטח תאהב את זה

Ophel McNeil

New member
איכס!!!!!!!!!!!! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

Hogo Oneil

New member
אופל! את זוכרת שהיום בא לצ´אט מישהי

והתחילה לקלל את ליאו ולשבח את קול?! ואת התצבנת כול כך! אז איך את חושבת שפיבי ואתי וכול אוהבי קול מרגישים כשאת יורדת עליו? זה אותו תחושה כמו שההיא ירדה על ליאו! ואני מודה שאני לא סובל אותו אני מעדיף שיעוף מהסידרה! אבל.. לא חשוב בלי אבל! רק תתחשבי בפיבי ואתי וכול אוהבי קול! *התקץ שיגעון* ********* *סיום התקף שיגעון*

Ophel McNeil

New member
האיכס היה בגלל מה שאתי

כתבה על אבא שלי! ואגב - אני שונאת את קול, אני לא טורחת להסתיר את זה, וכשאני מוצאת לנכון - אני יורדת עליו. ואין לי בעיה שירדו עליי בגלל זה, אם אנשם מוצאים לנכון.

Hogo Oneil

New member
בן.. בן.. בן.. כמה קול? ../images/Emo12.gif

הוא בן 40, הוא לא נשוי (היה אני יודע לאחות של קיילי מינוג ,דני מינוג) יש לו ילדים, נכון? הוא בן 40 וניראה בן 29 ואוווו

p3

New member
כן, קול בן 40. גם פנינה דבורין.

הבנת הנקרא, הוגו, בנת הנקרא.

למעלה