שרשור תלונות

../images/Emo121.gifהכל ניפלא:]

דיסק חדש בדרך. (איפרת, אני קונה את איזוליר בנד
) בתו השמיני עומד להגיע כיכר החלומות
ואז ניקנה גם אותו ובעוד בערך 3 שבועות יש הופעה של אח שלי:] עוד שבוע מלא מוזיקה עומד בפתח. מה רע?:]

אפרת P

New member
סלואו משה?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

תביא לשמוע את זה פעם

moshit1

New member
Ammmm

הייתה לי היום ריצה של 15 דקות , ואני בטטה רצינית ( אבל הצלחתי , וקיבלתי 76 ) היה לי היום מועד ב' באנגלית
ואני גרועהה באנגלית. מחר יש לי מועד ב' במתמטיקה , ולא למדתי כל השנה - ככה שאנלא ממש יודעת את החומר \: כוסעמק... ביום שישי יש לי מועד ב' בלשון... אעיכס. אמממ עוד שבועיים וקצת- תכונת ראשונה בהיסטוריה ורק החומר עושה לי בחילה... |בחילה| יאקיאקיאק.... ואני גמורה מעייפות לגמרילגמרילגמרי >< ואיןלי כוח ללמוד היום ]; אני אעשה את מה שאני יודעת ושהעולם יקפוץ לי. (נכון?!) האמ.כן.יומטוב.

אויע לי!

אם זה יתחיל זה לא יגמר. נסכם: פסטיצב, שירידן, הרבה צופים, מגן בערבית ביום שישי, מגן בהיסטוריה עוד שלושה שבועות וציון 0 בתעודה במתמטיקה! (זה הפריטים העיקריים)

אפרת P

New member
חחחחחחח../images/Emo112.gif

חשבתי זה שילוב של פסטיבל וצב. ואז מזמינים הרבה צבים וחוגגים איתם! ועושים סולחה! והם סולחים לנו על זה שעישנו להם את כל העשב! ובסוף אנחנו מוכיחים את אנושיותנו בכך שאנחנו מבשלים אותם הנה מתכון שקיבלתי מאיש מסתורי פעם: אחרי שתי דקות זה קל לפיצוח ומושי מבפנים בתיאבון!

nutty boy

New member
הסבל בחיים הם כמו מעגל.

אתה מקבל הון שיעורי בית, וכאילו, מה הרעיון של לעשות אותם? הרי תמיד תקבל עוד.

חצילע

New member
היה טיול דפוק.

חצי מהזמן הרגשתי לבד כזה. ולא יודעת. היה מטומטם.

:X

עוד שבועיים 2 מגנים אחד אני לא יודעת איך אני יכולה לזכור כ"כ הרבה חומר ולא נגעתי במיקוד בשני לא הייתי בשום שיעור השנה ושוב לא נגעתי במיקוד. DAMN

אפרת P

New member
לא נורא :)../images/Emo112.gif

רק לימודים מעפנים
זה לא באמת יעזור לך במשהו לדעת חוץ מהבגרויות ואפשר לחיות גם בלי

פרקשון

New member
במיוחד יעל

יעל את יכולה לפתוח קורס של "איך לחיות בחינם" את ממש טובה בזה! באמת! אני אומר תפרשי מהלימודים ונטוס ביחד להוואי

למעלה