רפאלה שהתעללה, חרוזתלמדו ילדים, מותר להתנהג חרא לאנשים אם החלטתם שהם לא אמיתיים
רפראלה, טל ושלי הן ההגדרה המילונית של mean girls, שיצפו בסרט אולי יזהו את עצמם, או שכרגיל לא יראו את הדבשת של עצמן
מעניין אם יש לה קייס לתבוע את רפאלה באופן אישילדעתי גל יכולה לתבוע את הערוץ על זה. עוז נתן להם לעשות משימה שחלק מההצלחה שלה זה לגרום לגל לבכות. לבנות שאלות שישברו אותה או שתסרב לעשות.
חלאות של ערוץ וגועל של דיירים.
ענבל אחת השפויות היחידות שהיו העונה. כן, עם סצנות משה וביצים.
ידעה להודות בהתעללות בגל
אני חושבת שאת עוז. כי הוא יחד איתם אישר משימה במטרה שתבכה ותשבר נפשית.מעניין אם יש לה קייס לתבוע את רפאלה באופן אישי
את עוז מאוד קשה לתבוע הם חתומים על חוזים דרקוניים אבל יש מצב שאת רפאלה כן על הוצאת דיבה על זה שהיא לא אמיתית לא בנאדם Ai וכאלהאני חושבת שאת עוז. כי הוא יחד איתם אישר משימה במטרה שתבכה ותשבר נפשית.
לדעתי יש לה קייס.
לא את רפאלה. את גוף השידור שאמון על הדיירים.
לא חושבת שיש משחק שאמורה להיות משימה להתעמר בדיירת ולקבל תקציב אם תשבר ותבכה.
עוז
שמעי לא מכירה שתובעים דיירים מתעללים נפשית.את עוז מאוד קשה לתבוע הם חתומים על חוזים דרקוניים אבל יש מצב שאת רפאלה כן על הוצאת דיבה על זה שהיא לא אמיתית לא בנאדם Ai וכאלה
לא יתכן שבנאדם יוכל להגיד הכל מהכל בטלוויזיה ולא יעצרו אותו זה לא יתכן
לדעתי שווה בדיקה
וואלה לא יודעת מה שכן הייתי מתייעצת עם עודשמעי לא מכירה שתובעים דיירים מתעללים נפשית.
היו דיירים שתבעו על התנכלות מההפקה וניצחו.
לגל יש את הפרקים והשיח של עוז כהוכחה.
למשל הפרק הזה שביקש שיעשו שגל תבכה תמורת כסף
הסתה להתעמרות בדיירת בעידוד עוז ההוכחות בפרק.וואלה לא יודעת מה שכן הייתי מתייעצת עם עוד
השיח הזה פשוט לא מקובל בשום צורה ודעת
מזעזע !! זה לא יכול להיות שאנשים מדברים ככה לאדם , וכולם רואים ושותקים . עצוב כל כךאיזה גועל נפש של אנשים באמת
זוועה זוועה זווועה .
תשמעי מבינה אותך.זו עונה של חרםכיביתי זהו אני כבר לא יכולה להכיל
או שהוא מאוהב בה פיצוצים או שהוא חושב שהוא הנמסיס שלה.מוכן להבליג ולסלוח לכולם, רק לה לא
אסטרטג אינטרסנט חרטטן פייק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.