לאמי ששרד את הריב של אלירן וגל מהפרק מבלי לדלג:
היא סיפקה הסבר למה היא העדיפה לנתק ממנו על פני לתת לו להישאר חבר "חלקי" (כזה שלא "נכנס לרגש") ושלפחות יהיה לה חבר לצחוקים בבית? היא הסבירה באיזה אופן זה הועיל לה (חוץ מהיכולת להתבודד)?
לאמי ששרד את הריב של אלירן וגל מהפרק מבלי לדלג:
היא סיפקה הסבר למה היא העדיפה לנתק ממנו על פני לתת לו להישאר חבר "חלקי" (כזה שלא "נכנס לרגש") ושלפחות יהיה לה חבר לצחוקים בבית? היא הסבירה באיזה אופן זה הועיל לה (חוץ מהיכולת להתבודד)?
את רפאלה אני מחבבאני מחבבת את רפאלה וענבל באות לי בטוב למרות הכל
@ליהוק מטורף לשאלתך בשרשור הקודם
רפאלה סיפרה לגל על קהיר
זה היה מעניין... אהבתי את מה שאמרה
היא גם המליצה על מלונות בשארם בסיני
לא נראה לי שהוא אווירודינמי מספיקיאללה שנדב יעוף
80% מהתגובות באנגלית זה של ישראליםראיתי ביוטיוב הרבה סרטוני תגובה להופעה של נועם בחצי הגמר. תענוג צרוף. מומלץ למתעניינים!
לא התגובות אלא חובבי אירוויזיון (או איך שקוראים להם) מהעולם שעושים את זה בכל תחרות (סרטוני ביקורת).80% מהתגובות באנגלית זה של ישראלים
זה ככה כל אירוויזיון
ינעל אחותם האוסטרים, השמיעו את המקרופונים מהקהל והקריאות נאצה בתחילת השיר במקום להפעיל רק את המקרופון בבמה.ראיתי ביוטיוב הרבה סרטוני תגובה להופעה של נועם בחצי הגמר. תענוג צרוף. מומלץ למתעניינים!
אני ממש אוהב אותו ואת האישיות שלו...ראיתי ביוטיוב הרבה סרטוני תגובה להופעה של נועם בחצי הגמר. תענוג צרוף. מומלץ למתעניינים!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.