איףףף רפאלה
בוייאקה מאן Well-known member ביום שלישי ב- 22:40 #103 יאללה ביתרררררררררררר איך אני שמח שהרימו לקורן
D DRORIKO82 Well-known member ביום שלישי ב- 22:40 #104 טל אמרה בצהריים שבארוחת ערב היא תגיש לדור מנה קרה. היא באמת עשתה את זה?
D DRORIKO82 Well-known member ביום שלישי ב- 22:46 #117 נכתב ע"י רינתי77: אז אמרה... לחץ כדי להרחיב... זאת הרבה פקה פקה זאת אה?
ר רימון2024 Well-known member ביום שלישי ב- 22:43 #112 נכתב ע"י אופה קטנטנה: מאמי, בגלל זה הכיתוב עבר שמאלה? לחץ כדי להרחיב... סורי, זה הפלאפון שונא אותי
נכתב ע"י אופה קטנטנה: מאמי, בגלל זה הכיתוב עבר שמאלה? לחץ כדי להרחיב... סורי, זה הפלאפון שונא אותי
אופה קטנטנה Well-known member ביום שלישי ב- 22:44 #114 מה את אשמה, אני גאונה. אם הייתי נכנסת מהטל, זה היה מתחבר לנאסא.
M mariamma 86 Well-known member ביום שלישי ב- 22:42 #109 רפאלה חסרת אופי גם סתומה מה היא מחבקת את טל? משפילים אותה והיא מחבקת
מרגוליקו Well-known member ביום שלישי ב- 22:44 #115 עוז ממש מכניס מידע מבחוץ בקולו הענוג הלוואי ואנדמול ישרפו לו את התחת
ש שם משתמש לפורום החדש Well-known member ביום שלישי ב- 22:46 #118 תגובות של בובת לחיצה שחוזרת על דברים עם עיניים פעורות היא לא יודעת לאן היא באה? מה נסגר
ש שם משתמש לפורום החדש Well-known member ביום שלישי ב- 22:48 #121 נכתב ע"י אופה קטנטנה: מי. לחץ כדי להרחיב... אם אמרת מי יש יותר מאפשרות אחת אוי ואבוי