** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
היא סתם צועקת ומקללת
הריבים שלה לא מעניינים
אחי אתה ראית לאיזה דציבלים היא הגיעה? לא ידעתי שאפשר להגיע לגבהים האלה בכלל? חחחחח ראיתי את הקטע הזה בטיקטוק והתחלתי לרעוד בעצמי חחחח
לא אבל ברצינות צריך להשאיר אותה , גם אם זה אומר שעוז בעצמו צריך להתערב בהצבעות. יש לה הרבה יותר מה לתרום לתכנית מלנדב הנעבאך או לדור האומניק

נערך לאחרונה ב:

רימון2024

Well-known member
אחי אתה ראית לאיזה דציבלים היא הגיעה? לא ידעתי שאפשר להגיע לגבהים האלה בכלל? חחחחח ראיתי את הקטע הזה בטיקטוק והתחלתי לרעוד בעצמי חחחח
לא אבל ברצינות צריך להשאיר אותה , גם אם זה אומר שעוז בעצמו צריך להתערב בהצבעות. יש לה הרבה יותר מה לתרום לתכנית מלנדב הנעבאך או לדור האומניק
כדי שריב יעניין אותי
צריך שתהיה לו מהות, שאני אוכל להתחבר לאחד הצדדים, לא רק צעקות וקללות.
במיוחד ריבים על התקציב שחוזרים על עצמם בכול עונה.

בוייאקה מאן

Well-known member
מעניין איך עוז יעלים את אור מהמשימה של המטוס שהיא זאת שאמרה לנעם לעמיד 2 דיירים להדחה
כי יהיה מוזר להראות את זה אבל את ההדחה שלה לא להראות

קרן אור ברייט

Well-known member
בגדול זה היה משעשע
החבורת הגועל קיבלה ג'ננה
גל הייתה רגועה
היא לגמרי תעלה ותרוויח מזה
הכל טוב
האמת שכן, כבר אמרתי שלראות את הודיה מתחרפנת באטרף טוטאלי מכלום ושום דבר ואחריה כמובן שני האויבים בברית - טל ואלירן, מבדר משהו

קרן אור ברייט

Well-known member
סתיו לפחות נהנתה רוב העונה שלה….והדיירים אהבו אותה למרות שחירפנה אותם
גל טרולית כושלת…סובלת רוב העונה…
לפחות תיקח את המיליון
איזה אהבו אותה? תיעבו אותה ועשו הכל למנוע ממנה לזכות. קפצו מאושר כשהמעתוקה זכתה

קרן אור ברייט

Well-known member
עם כל הכבוד לסתיו, שמאוד אהבתי והיתה מצחיקה, היא לא תרמה לבית כמו גל. במדינה שמרנית כמו שלנו הפרובוקציה שלה, גם הויזואלית, לא היתה פרזנטטיבית למקום ראשון. כמובן שזה לא הצדיק עליהום חייתי וברבריות כפי שנהגו כלפיה
מה שסתיו עברה אף דיירת לא עברה מעולם באח הגדול. מה שגל עוברת זה נופש בפוקט לעומת זה

DRORIKO82

Well-known member
בדיעבד אני מבינה שאלירן רק קינא בזוהר
ולכן הרס את החברות בניהם
אם ברנדס ותמיר היו נשארים, אלירן עדיין היה הצל של עצמו

מעדיף את ברנס ותמיר מאשר אלירן ״נפתח״ הוא דמות לא מספיק מעניינת. ברנס ותמיר בניגוד אליו היה פותחים על כולם בפנים, לא יושבים כל היום על הערסל ומרכלים כמו זקנות

מצב
הנושא נעול.
למעלה