Flawlessimperfection
Well-known member
החריב. הוא לא עורך. הוא מחריב.יאללה החקירות
נראה איך הוא ערך את זה
החריב. הוא לא עורך. הוא מחריב.יאללה החקירות
נראה איך הוא ערך את זה
היא דיברה לכולם ככה חוץ מעומר נראה לישני בחורה מגעילה
זו לא גישה נכונה
אני לא מתה על הודיההודיה אשכרה מפחדת להיות נחמדה ברושם ראשוני - חייבת קודם להפחיד . חסרה לה כנופייה ...
הם מגיבים לה. עובדה שלא אמרו דברים זהים לשאר הדיירים.אני לא מתה על הודיה
אבל הם לא היו נחמדים
ישר תקפו
השמיצו
על 90% מהדיירים שם אומרים שחקניםקונים את ההצגה של רפאלה בחדר האח?
אני ממש לא. בוכה בקול ובלי דמעה אחת לרפואה? בכי על יבש.
ומה קשה לה? שיש אנשים מכל מיני מקומות בארץ? אחותי היית בצה"ל, פגשת אנשים מכל הארץ, הכל טוב, אין צורך להמציא דמות מוגזמת שהיא לא את.
בקיצור, היא חמודה מאוד אבל גם שחקנית חוד!
כן, רק מרוב שזה היה נראה משוחק, אני מרגישה מכופכפתעל 90% מהדיירים שם אומרים שחקנים
אמרו את זה על אחרים גםכן, רק מרוב שזה היה נראה משוחק, אני מרגישה מכופכפת
בניגוד לגל שאין לה הבעות והפנים בובתיות אך קפואות גם כשהיא בוכה וכואבת אני מאמינה לרפאלה כי השפת גוף שלה משדרת שהיא במצוקה וגם השטויות והבכי שפתאום פורץ ללא קשר.קונים את ההצגה של רפאלה בחדר האח?
אני ממש לא. בוכה בקול ובלי דמעה אחת לרפואה? בכי על יבש.
ומה קשה לה? שיש אנשים מכל מיני מקומות בארץ? אחותי היית בצה"ל, פגשת אנשים מכל הארץ, הכל טוב, אין צורך להמציא דמות מוגזמת שהיא לא את.
בקיצור, היא חמודה מאוד אבל גם שחקנית חוד!
אני חושבת שהיא אולי היתה בסוג של התקף חרדה. אולי. אולי. בכל מקרה היה נראה לי מאוד משוחק ולא אותנטי הכאילו ניתוק והקושי להבין חאן היא הגיעה. כי בואו, אח שלה חיית רשת ותקשורת ואין שום מצב בעולמות שהוא לא הכין אותה לעומק לחוויה הזאת ולסיטואציה שהיא נכנסת לתוכה. כולל הדינמקיה הספציפית בעונה הנוכחיתבניגוד לגל שאין לה הבעות והפנים בובתיות אך קפואות גם כשהיא בוכה וכואבת אני מאמינה לרפאלה כי השפת גוף שלה משדרת שהיא במצוקה וגם השטויות והבכי שפתאום פורץ ללא קשר.
גם בצבא יש לאן לברוח בבית-לא.
זה כאילו אני כתבתי לו מה להגיד~~ : " אני לא בן אדם של צוהריים "
חחח...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.