** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

ל א ר ה 1

Well-known member
קונים את ההצגה של רפאלה בחדר האח?
אני ממש לא. בוכה בקול ובלי דמעה אחת לרפואה? בכי על יבש.
ומה קשה לה? שיש אנשים מכל מיני מקומות בארץ? אחותי היית בצה"ל, פגשת אנשים מכל הארץ, הכל טוב, אין צורך להמציא דמות מוגזמת שהיא לא את.
בקיצור, היא חמודה מאוד אבל גם שחקנית חוד!

בוייאקה מאן

Well-known member
ומה קשה לה? שיש אנשים מכל מיני מקומות בארץ? אחותי היית בצה"ל, פגשת אנשים מכל הארץ, הכל טוב, אין צורך להמציא דמות מוגזמת שהיא לא את.
על 90% מהדיירים שם אומרים שחקנים

גליה 1211

Well-known member
בניגוד לגל שאין לה הבעות והפנים בובתיות אך קפואות גם כשהיא בוכה וכואבת אני מאמינה לרפאלה כי השפת גוף שלה משדרת שהיא במצוקה וגם השטויות והבכי שפתאום פורץ ללא קשר.

גם בצבא יש לאן לברוח בבית-לא.

ל א ר ה 1

Well-known member
בניגוד לגל שאין לה הבעות והפנים בובתיות אך קפואות גם כשהיא בוכה וכואבת אני מאמינה לרפאלה כי השפת גוף שלה משדרת שהיא במצוקה וגם השטויות והבכי שפתאום פורץ ללא קשר.

גם בצבא יש לאן לברוח בבית-לא.
אני חושבת שהיא אולי היתה בסוג של התקף חרדה. אולי. אולי. בכל מקרה היה נראה לי מאוד משוחק ולא אותנטי הכאילו ניתוק והקושי להבין חאן היא הגיעה. כי בואו, אח שלה חיית רשת ותקשורת ואין שום מצב בעולמות שהוא לא הכין אותה לעומק לחוויה הזאת ולסיטואציה שהיא נכנסת לתוכה. כולל הדינמקיה הספציפית בעונה הנוכחית

מצב
הנושא נעול.
למעלה