פטל גם ישבה שם אבל לא הראו מה היא אמרההודיה גם הצטרפה לאור
וישבו קצת עם גל
רק הן
פאני עצמה רחוקה מלהפגין רגש, סוקה רק בעצמה. בראיון אצל הבוחשת מזייפת שאוהבת את כל הבית, כולם ילדים, היא אוהבת ילדים גם קטנים וגם גדולים. מי ינצח מסרבת רק היא רק לה מגיע המיליון את מי אהבה את פטל ולה מגיע לזכות. על אלירן אומרת את אותם הדברים על גל שום מילה כשנשאלת מתחמקת. רק צוחקת. בהתחלה היא נשאלת מי בישל הכי טוב בבית היא אמרה שגל , "היא אוהבת אותי" "היא אמרה שאני קבב אשכנזי והיא קבב מזרחי" פאני רוצה הביתה לבית האח הגדולאור והודיה
היחידות האנושיות לגל אחרי ההדחה של פאני
כל היתר חארה
מה?????? כתבתי אתמול שאם ישאלו את פאני ...מי היא רוצה שינצחפאני עצמה רחוקה מלהפגין רגש, סוקה רק בעצמה. בראיון אצל הבוחשת מזייפת שאוהבת את כל הבית, כולם ילדים, היא אוהבת ילדים גם קטנים וגם גדולים. מי ינצח מסרבת רק היא רק לה מגיע המיליון את מי אהבה את פטל ולה מגיע לזכות. על אלירן אומרת את אותם הדברים על גל שום מילה כשנשאלת מתחמקת. רק צוחקת. בהתחלה היא נשאלת מי בישל הכי טוב בבית היא אמרה שגל , "היא אוהבת אותי" "היא אמרה שאני קבב אשכנזי והיא קבב מזרחי" פאני רוצה הביתה לבית האח הגדול
כל פעם היא גוערת בהםטל לא אהבה שאלירן התלהב מעורכת הדין ה''חריפה'' כדבריו
בגלל שבת.ז. שלה היא אמרה דברים נגד טל.
אבל אלירן לא נתן לטל להתנפח יותר מדי ופוצץ לה את הבלון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.