רשימת הדחה עם זוהר הודיה גל אלירן ועוד 2 רנדומליים וזוהר עף על טיל ביום שבת
נ ניצןן1 Well-known member אתמול ב- 23:12 #197 רשימת הדחה עם זוהר הודיה גל אלירן ועוד 2 רנדומליים וזוהר עף על טיל ביום שבת
Y yoni564712 Well-known member אתמול ב- 23:13 #201 נכתב ע"י ניצןן1: רשימת הדחה עם זוהר הודיה גל אלירן ועוד 2 רנדומליים וזוהר עף על טיל ביום שבת לחץ כדי להרחיב... לדעתי כולם עומדים להדחה והדחה כפולה
נכתב ע"י ניצןן1: רשימת הדחה עם זוהר הודיה גל אלירן ועוד 2 רנדומליים וזוהר עף על טיל ביום שבת לחץ כדי להרחיב... לדעתי כולם עומדים להדחה והדחה כפולה
T tarimulu Well-known member אתמול ב- 23:14 #207 נכתב ע"י yoni564712: לדעתי כולם עומדים להדחה והדחה כפולה לחץ כדי להרחיב... גיאזו אמר שברביעי תהיה הצהרה דרמטית על ההדחה בשבת
נכתב ע"י yoni564712: לדעתי כולם עומדים להדחה והדחה כפולה לחץ כדי להרחיב... גיאזו אמר שברביעי תהיה הצהרה דרמטית על ההדחה בשבת
ג גליה 1211 Well-known member אתמול ב- 23:14 #205 נכתב ע"י ניצןן1: רשימת הדחה עם זוהר הודיה גל אלירן ועוד 2 רנדומליים וזוהר עף על טיל ביום שבת לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שלא יעוף. כולם כל כך אנמים.
נכתב ע"י ניצןן1: רשימת הדחה עם זוהר הודיה גל אלירן ועוד 2 רנדומליים וזוהר עף על טיל ביום שבת לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שלא יעוף. כולם כל כך אנמים.
willing Well-known member אתמול ב- 23:13 #200 עכשיו ברצינות, מאיפה קורן הזה הגיע? הוא כניסה ראשונה? או תוספת מאוחרת?
Y yoni564712 Well-known member אתמול ב- 23:14 #204 נכתב ע"י willing: עכשיו ברצינות, מאיפה קורן הזה הגיע? לחץ כדי להרחיב...
L Lota123 Well-known member אתמול ב- 23:14 #203 אחרי הפרקים של אתמול והיום וההצצה לפרק ברביעי מסתמן שזוהר סומן כמודח הבא איך אני תמיד בוחרת פייבוריטים שמודחים בשלב הזה תמיד הם מתחילים טוב ואז מגיעה מישהי שבגללה הם מתהפכים
אחרי הפרקים של אתמול והיום וההצצה לפרק ברביעי מסתמן שזוהר סומן כמודח הבא איך אני תמיד בוחרת פייבוריטים שמודחים בשלב הזה תמיד הם מתחילים טוב ואז מגיעה מישהי שבגללה הם מתהפכים