אני שמה לב שלא משנה מי הפייבוריט כולנו תמימי דעים שהודיה וזוהר זה פשוט לא.
ג גליה 1211 Well-known member ביום שבת ב- 22:24 #119 אני שמה לב שלא משנה מי הפייבוריט כולנו תמימי דעים שהודיה וזוהר זה פשוט לא.
נ ניצןן1 Well-known member ביום שבת ב- 22:25 #123 זוגיות עם אישה מוציאה את הודיה הרבה יותר טוב זה בטוח
ל ליהוק מטורף Well-known member ביום שבת ב- 22:40 #149 נכתב ע"י yoni564712: נראה לי תמיר הולך הביתה לחץ כדי להרחיב... הלוואי
מ מייבל10 Well-known member ביום שבת ב- 22:27 #126 אלירן נכון שהוא שקרן,קנאי,עצלן. אבל הוא אמיתי מעדיפה אותו על פני זוהר המעפן.
ג גליה 1211 Well-known member ביום שבת ב- 22:27 #127 מה שמעניין שאין אף גבר אלפא בבית למרות שהם נכנסו כאלה. אף אחד שם לא תופס יותר נפח מהשאר.
Z ziniozi Well-known member ביום שבת ב- 22:30 #134 רגעי האנושיות הקטנים של קורן יקחו אותו רחוק במשחק הזה
צ צופה15 Well-known member ביום שבת ב- 22:39 #148 הוא לא בכה שאין לו כסף לתיאלנד, הוא בכה שהחבגים שלו הביאו לו כסף כי רצו שיהיה איתם בטיול.
willing Well-known member ביום שבת ב- 22:33 #138 תזכורת, תמיר התחיל עם הודיה באחד הפרקים בצחוק. ואמר שטל היא כמו אחות. טל עם בנאדם לא בדיוק להיט ביחס שלו לנשים ואנשים. הוא האחרון שידאג לה
תזכורת, תמיר התחיל עם הודיה באחד הפרקים בצחוק. ואמר שטל היא כמו אחות. טל עם בנאדם לא בדיוק להיט ביחס שלו לנשים ואנשים. הוא האחרון שידאג לה