זה בדיוק מה שאמרו יובל ושני בפודקאסט של ישראל בידור על פאינה. מה שלא ברור לי זאת דמות, התקפה מתוך מגננה. אבל סביר להניח שלא קל לחיות איתה, אבל אני אישית הייתי מסתדרת איתה 100%פאינה טובה כדמות אבל קשה לחיות איתה חא רואה אף אחד ממטר.
תמיר- חושב שהוא מנהל את הבית מקווה שיאפסו אותו- רץ ללקק לאלירן , תפס עמדה במטבח ואין שם זכר אלפא מולו - באסה.
למזלנו אנחנו לא נאלצים לחיות איתה, אלא רק לצפות בדמות שלה. לכן ההצבעה פשוטה מאוד.פאינה טובה כדמות אבל קשה לחיות איתה חא רואה אף אחד ממטר.
תמיר- חושב שהוא מנהל את הבית מקווה שיאפסו אותו- רץ ללקק לאלירן , תפס עמדה במטבח ואין שם זכר אלפא מולו - באסה.
אני אוסיף ואומר שלמזלנו אנחנו לא נאלצים לחיות באותו בית עם אף אחד מדיירי הביתלמזלנו אנחנו לא נאלצים לחיות איתה, אלא רק לצפות בדמות שלה. לכן ההצבעה פשוטה מאוד.
ומה דעתך על עוזר לילדים שלו? הם בני 8 ומטה... העיקר לסחוט דמעות.לא היה לו כסף לנסוע לתאילנד...מסתבר שאין צרות במדינה
מזכיר לי טת ריסקוב שבכה על ההלוואות של אבא דלו וחודש אחרי השכיר דירה בתל אביב באלפי שקליםומה דעתך על עוזר לילדים שלו? הם בני 8 ומטה... העיקר לסחוט דמעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.