** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אליאה מעל זה, מאמי.
אלאיה מהבודדות שם ששלמה עם עצמה, אוהבת את החיים שלה - וידעה לחזור לפרוץ דרך (תצוגות מותגים).
אבל כן יכול להיות שיחליטו לפתוח איתה סכסוכים. (את גילעד אני מניח שלא יחזירו לבית, אם כן - אז יהיה מעניין מול אלאיה).
בכל מקרה , אני מהמר לפרק עם ג'וס.

לזכותו של עוז, הוא יודע לייצר פרקים גם בשבוע האחרון של העונה, ולהשאיר את הבית כמה זמן שיותר עם כמה שיותר דיירים.
אחרת היינו היום בפרק של הדיירים מראיינים זה את זו בפודקאסט.

KAPSULA1

Well-known member
הפרק של "חוזרים הבייתה" העונה צריך להיות מעניין , מאי , אנה ,שלקה, אלאיה , כולם חוזרים ופותחים דברים שראו.
אנה לא תוזמן. גם אלאיה לא.
מאי עכשיו בסטורי עם רועי אומרת שגילתה עוד ג׳וס ממנו. מה הוא כבר יכל להגיד לה. הוא לא דיבר עם אף אחד בביצ

ziniozi

Well-known member
מאי עכשיו בסטורי עם רועי אומרת שגילתה עוד ג׳וס ממנו. מה הוא כבר יכל להגיד לה. הוא לא דיבר עם אף אחד בביצ
היה חייל של שני בימים האחרונים שלו בבית.
זו הסיבה שמאי לא בחרה בו.

Tallo_M

Well-known member
על דברים ששודרו וקרו לפני שנכנס או אחרי שהודח
הוא בטוח לכלך על איסקוב ודרור הוא לא אוהב אותם
וגם אנה

אולי גם חשף לה ג׳וס על תרצה

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
על דברים ששודרו וקרו לפני שנכנס או אחרי שהודח
הוא בטוח לכלך על איסקוב ודרור הוא לא אוהב אותם
וגם אנה

אולי גם חשף לה ג׳וס על תרצה

למה את חושבת שהן לא יוזמנו ? בד"כ אלו שלא מוזמנים זה אלו שהודחו ראשונים

Tallo_M

Well-known member
למה את חושבת שהן לא יוזמנו ? בד"כ אלו שלא מוזמנים זה אלו שהודחו ראשונים
אה מהמם
ראיתי פה כמה תגובות בשרשורים קודמים שאמרו שרק העשירייה מגיעים ועוד 2-3 כזה שלא העפילו לעשירייה אבל היו מאוד דומיננטים

בכל מקרה גם אם יהיו וגם אם לא אני ממש מחכה לזה

Tallo_M

Well-known member
הפרק של "חוזרים הבייתה" העונה צריך להיות מעניין , מאי , אנה ,שלקה, אלאיה , כולם חוזרים ופותחים דברים שראו.
זה מאושר שהם יחזרו?
כי הרבה פעמים מחזירים רק את מי שהגיע לעשירייה ממה שהבנתי ועוד 2-3 אנשים שהיו משמעותיים לעלילה נגיד מאור ומאי

אם יחזירו את אנה ואלאיה שאול נתנאל וכו יהיה בעיניי מעניין אבל חבל לי לפתח ציפיות
בכללי אין לי מושג אם מחזירים כאלה שפרשו לחוזרים הביתה אני מניחה שלא

בוףףברכה

Well-known member
תרצה לא הקשיבה לארז ולא הוסיפו לשני ויובל....
אז על מה הנהי והבכי...?.. שארז התערב וזה לא פייר..?..
שני ויובל הם קשה להם להרים ...רואים עליהם שהם מדשדשים...

חשבתי שהוסיפו להם משקל...
בסוף הוסיפו ליוכי ושירZ...

דפניה34

Well-known member
איסקוב הוא סוג של מנהיגות רעילה שלא שומע אף אחד חוץ מעצמו. במשחק תירצה צדקה כשרצתה לשים את המשקולות על יוכי ושירז כי הם יותר חלשות ואם הן היו יוצאות מהמשחק שון ותירצה היו יוצאים לפחות מקום שני. אבל את איסקוב שמונע משינאת שני זה לא מענין, ושון נגרר אחריו. ותירצה לאחר שהיא הפסידה זכותה לתמוף בחברה שהיא אוהבת ולא בשתים שהיא ממש לא. ההתעמרות האלימה מילולית של איסקוב, בלתי נסבלת גם פה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה